asterios.s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας..αρχικα δεν ειμαι σιγουρος οτι εδω ειναι το καταλληλο μερος για να γραψω για το προβλημα μου αλλα δεν νομιζω οτι μπορω να το γραψω καπου αλλου...παιζω μουσικη(dj).. το συγκεκριμενο προγραμμα οποιοι το ξερουν ειναι για να ισοσταθμιζει την ενταση των τραγουδιων!! οταν το χρησιμοποιεις ομως απ οτι φαινεται η λειτουργια του μενει σε καθε τραγουδι και δεν μπορει να βγει... θελω καπως να απαλλαξω τα τραγουδια μου απο αυτο το προγραμμα γτ εχει δημιουργησει kαποια σκαμπανεβασματα!!
wizzy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς με την φράση "όταν το χρησιμοποιείς όμως από ότι φαίνεται η λειτουργία του μένει σε κάθε τραγούδι και δεν μπορεί να βγει"; Εάν εννοείς ότι η επίδραση του MP3Gain στην αυξομείωση της έντασης (volume) του τραγουδιού είναι μόνιμη, που είναι το παράξενο; Αφού, αυτή είναι η δουλειά του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έπρεπε να παίζεις με το "volume" του μίκτη σου σε κάθε τραγούδι. Για να "απαλλάξεις" τα τραγούδια από το MP3Gain θα πρέπει να τα βάλεις ξανά στο πρόγραμμα και να τα φέρεις ένα-ένα ξανά στις εντάσεις που ήταν πριν. Στην περίπτωση αυτή, καλό δρόμο... Εν τω μεταξύ, αυτό το άρθρο δεν σε βοήθησε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα