Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...ενας φιλος μου επαθε το εξης τρελο....πηρε ενα toshiba πριν 1μιση μηνα αλλα ειχε προβλημα η θύρα vga.Τo εστειλε στα κεντρικα της εταιριας ενω το laptop δουλευε κανονικότατα.Τον πήραν τηλέφωνο μετα απο καποιες μερες και του ειπαν οτι εχει καει η μητρικη επειδη υποτιθεται οτι πιεσε το βησμα με δυναμη και ετσι καηκε η μητρικη...Εν τελη του ζηταν ενα σκασμο λεφτα...μηπως εχει κανεις καμια ιδεα???

Δημοσ.

Δεν έχει εγγύηση? Αν είναι ακόμα στην εγγύηση μπορεί να το κυνηγήσει υποστηρίζοντας πως οταν το έστειλε δούλευε κανονικά.. Άσε που μου ακούγεται χαζό να καεί μια μητρική επειδη πίεσες μεσα ενα βυσμα...

Δημοσ.

εχει εγγυηση ρε φιλε και εμενα μου ακουγεται παρα πολυ χαζο.Αυτο ειναι το θεμα:πως να το κυνηγησει αφου του ειπαν τετοιες βλακειες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει εγγυηση ρε φιλε και εμενα μου ακουγεται παρα πολυ χαζο.Αυτο ειναι το θεμα:πως να το κυνηγησει αφου του ειπαν τετοιες βλακειες?

Επεξ/σία από acomaedo
Δημοσ.

Να πάει απο κει.Κι εμένα μιά φορά,

στην IDEAL

μου είχανε αφαιρέσει το σκληρό και βάλανε καινούριο ( στην εγγύηση) αλλά χωρίς να με ενημερώσουνε, μου είπανε μάλιστα 'οτι με είχανε καλέσει και δέχτηκα, και μου είπανε ότι τελείωσε το θέμα, ο σκληρός μου είναι Γερμανία τώρα, και δε μπορώ να τον έχω πίσω..

Τρελάθηκα, γιατί είχα μέσα κάπου 200g μουσική που έχω τρέλα....Τους είπα μάλλον με άγριο τρόπο ότι δεν το δέχομαι αυτό σαν απάντηση, και για πότε μου τον ξαναβ'άλανε και τα αντεγραψα, ούτε που κατάλαβα.

Άρα όπου σε πιάσουνε.Να πάει κάποιος που θα μιλήσει με συγουριά.Όχι υστερίες και δεν τον πάρουν στα σοβαρα, ήνα στέιλει φαξ παραπόνων υπόψην προστασίας καταναλωτών.Εγώ τους είχα πάει αυτό το ίδιο πόσες φορές γιατί κολλάει και μόνο φορμάτ του κάνανε.Είναι χύμα τα άτομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...