Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 δε θα συνδεσεις την οθονη με το στερεοφωνικο το στερεοφωνικο εχει οπτικη εισοδο?
panagiotis paok Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 συγκεκριμένα εχω το sony hcd rg290
ninos30 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δεν χρειάζεται την οπτική Κουμπώνεις το HDMI για εικόνα και στέλνεις είτε σε HDMI είτε μέσω converter ΗDMI->DVI στην οθόνη σου. Κουμπώνεις το analogue-cable που έχει η συσκευασία του PS3, και βάζεις μόνο τα RCA του ήχου στον ενισχυτή σου Ανάβεις το PS3, μπαίνεις στα settings του και του λες τον ήχο να τον δώσει Analogue. VUALA! Και θα έχεις πολύ καλύτερο ήχο έτσι από τα ηχειάκια που θα έχει πάνω της η όποια οθόνη EDIT Και επειδή είδα ότι το στερεοφωνικό σου ως Input έχει μόνο ένα AUDIO-IN σε JACK 3.5, θέλεις και ένα τέτοιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Το συγκεκριμένο input lag όχι, αλλά στο γενικό αθροίζονται από διάφορα μέρη οπότε αν έχουμε απαιτήσεις για gaming όσο χαμηλότερο τόσο καλύτερα... Γιατί η Dell δεν σου αλλάζει την οθόνη στο 1 dead? Δε πιστεύω ότι θα δει διαφορά σε ''χαμηλό input lag για games''. Όσο για το 1 έτος παραπάνω εγγύηση, κατά τη ταπεινή μου γνώμη αντισταθμίζεται από την εγγύηση 0 καμμένων pixels. 1
zoiskarl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά ή πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό ή κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ.Το μόνιτορ που του πρότεινα έχει πίσω θύρα audio out.Αν δεν κάνω λάθος περνάς καλωδιάκη από τα ηχεία και κάνεις την σύνδεση ήχου στην οθόνη.Το κόλημα σας δεν το καταλαβένω.... 1
aquadim3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 και γω δεν καταλαβα ακομη τι ακριβως θελει ο φιλος Παναγιωτης απο θεμα ηχου και τι ακριβως του ειπε ο αρμοδιος στο Πλαισιο οτι η οθονη δεν εχει ηχο !!! Ειναι ξεκαθαρο το θεμα γιατι μπλεκομαστε , εχει εξοδο ηχου Stereo Mini Jack , εκει συνδεεις οτι ηχεια θες και εχεις ηχο , το ιδιο εχω κανει και γω στην δικια μου , εχω παρει 2.1 ηχεια και τα εχω συνδεσει εκει !!! χαλαει τον κοσμο απο ηχο !!!!!!! Τωρα αν θες οθονη να εχει μπροστα κανονικα ηχεια , δεν το εχω ψαξει και δεν εχω δει καποιο τετοιο μοντελο και δεν φερω γνωμη. Αλλα και αυτη που σου προτεινα εγω εχει ηχο , απλα εχει DVI και HDMI και οχι 2 HDMI οπως του φιλου zoiskarl , αλλωστε να ξερεις οτι αν το PC σου το συνδεσεις με DVI στην δικια μου προταση θα εχεις τον ηχο απο τον υπολογιστη σου (τα ηχει του υπολογιστη) , ομοιως και σε αυτην με τα δυο HDMI , αν συνδεσεις το PC σου με HDMI παλι ηχο απο τα ηχεια του υπολογιστη θα εχεις , γιατι η καρτα γραφικων μεταφερει στην οθονη ΜΟΝΟ εικονα , οποτε με τον ιδιο ακριβως τροπο θα δουλεψεις και τις δυο οθονες. Στο ειπα και πριν τα πανελ τους ειναι ακριβως τα ιδια , μονο λιγο στην εμφανιση και στις συνδεσεις πισω διαφερουν , (VGA+DVI+HDMI η μια ,,, VGA+2X HDMI η αλλη) 1
giokou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Συμφωνώ απόλυτα με aquadim3 και επιβεβαιώνω για την IPS234V μιας και την έχω. 1
panagiotis paok Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστω και παλι παιδιά . Λοιπόν εγώ τελικά που εδωσα παραγγελια το LG IPS237L και αναμενετε η εισοδο του στο χωρο μου το τι καλωδια χρειαζετε για να συδνεσω στο μονιτορ τα ηχεια μου ? θα συνδεσω και το ps3 μου και το pc και θελω ο ηχος και απο τις δυο πηγες να βγενι σε αυτα τα ηχεια (πηγες :ps3,pc).περιμενω απαντηση
aquadim3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Συμφωνώ απόλυτα με aquadim3 και επιβεβαιώνω για την IPS234V μιας και την έχω. Και γω ειμαι στην πριζα για την συσκεκριμενη , μιας και εχω διαβασει αριστες κριτικες. Φιλε Παναγιωτη δεν θα κανεις τιποτε αλλο παρα στην εισοδο πισω στην οθονη να συνδεσεις τα ηχεια , εχει εισοδο σαν αυτην που βαζουμε τα ακουστικα. Aν εχει 3.5mm κατεθειαν τα ηχεια , αν εχει 2.5mm εναν ανταπτορα (λογικα 3.5mm θα εχει , η δικια μου τετοιον εχει) Θα συνδεσεις PS3 και PC στις HDMI θυρες , απλα ο ηχος στα ηχεια θα ειναι μονο του PS3 , στο PC εχεις δικα του ηχεια που τα εχεις συνδεσει στην καρτα ηχου αν εχεις ,, η στην motrerboard . Και καλυτερα να εχει η καθε συσκευη (PS3 και PC) τα δικα της ηχεια γιατι αν ειναι ανοιχτο και το PS3 και το PC θα ακουγονται δυο ηχοι απο της οθονης αν τα βαλεις και τα δυο εκει. Το μονο που μπορεις να κανεις αν θες να εχεις ενα σετ ηχεια και για τα δυο ειναι να βρεις εναν τετοιον ανταπτορα που το βυσμα θα το δυνδεσεις στα ηχεια και την μια θεση θα την πας στην καρτα ηχου και την αλλη στην οθονη LG, βεβαια θα βρεις και τα καταληλα αρσενικα - θυληκα μετα . Δηλαδη επειδη τα ηχεια θα βγαζουν αρσενικο θα χρειαστεις εναν θυληκο-θυληκο για συδεση ηχειων με τον ανταπτορα και μετα 2 τεμαχια καλωδιο αρσενικο - αρσενικο που θα τα βαλεις στον ανταπτορα και το ενα προς καρτα ηχου PC και το αλλο προς οθονη. Παπαλα μετα θα εχεις ηχο και για τα δυο , ετσι το εχω φτιαξει και γω το δικο μου σετ. (PC - XBOX360)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Και γω ειμαι στην πριζα για την συσκεκριμενη , μιας και εχω διαβασει αριστες κριτικες. από ποιον? γιατί άλλο να κάνει κριτική ο Pokemon640 κι άλλο ο Κοκολίνος... 2
ninos30 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 από ποιον? γιατί άλλο να κάνει κριτική ο Pokemon640 κι άλλο ο Κοκολίνος... LOL. Εγώ απέχω πλέον από την συζήτηση γιατί νομίζω πως τζάμπα μιλάμε μερικές φορές... @ Panagiotis, στα PM που αρχίσαμε κάποια στιγμή σου έστειλα αναλυτικότατα τι καλώδια χρειάζεσαι και με links. Τώρα γιατί δεν σου κάνουν και τα ξαναζητάς, εσύ το ξέρεις...
aquadim3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Παναγιωτη σου ηρθε το monitor ? για πες μας ενυπωσεις γιατι αυτες τις μερες το γλυκοκοιταω και γω για αγορα !!
mrsmokes Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 φιλε σημερα ηρθε ενα σου λεω παραγγειλετε οσο προλαβενεις (Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλε σας και για την κατανοηση που δειξατε προς εμενα . Το μονιτορ ειναι το κατι αλλο ετοιμαζομε να κανω και ενα βιντεακι ωστε να το δειτε μερικοι και να ξεκολησε της dell .και παλι σας ευχαριστω !.
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δεν χρειάζεται την οπτική Κουμπώνεις το HDMI για εικόνα και στέλνεις είτε σε HDMI είτε μέσω converter ΗDMI->DVI στην οθόνη σου. Κουμπώνεις το analogue-cable που έχει η συσκευασία του PS3, και βάζεις μόνο τα RCA του ήχου στον ενισχυτή σου Ανάβεις το PS3, μπαίνεις στα settings του και του λες τον ήχο να τον δώσει Analogue. VUALA! Και θα έχεις πολύ καλύτερο ήχο έτσι από τα ηχειάκια που θα έχει πάνω της η όποια οθόνη EDIT Και επειδή είδα ότι το στερεοφωνικό σου ως Input έχει μόνο ένα AUDIO-IN σε JACK 3.5, θέλεις και ένα τέτοιο σκατα θα ακουγεται ετσι αλλα δε πειραζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα