Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΥΓΝΩΜΗ κιόλας αλλά να ακούτε και κάποιον που έχει αποδείξει πολλάκις πως ξέρει πάρα πολλά στον χώρο των οθονών.

https://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html

κλασικά, με χαμηλό input lag...

ΚΑΙ για μένα, μονόδρομος αυτή η επιλογή από την στιγμή που είναι στο budget σου. Τώρα αν θέλεις να πάρεις TV-monitor, δικιά σου η επιλογή

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ ποια γυαλια 3d κανουν για την συγκεκριμενη monitor/TV?

Γνωριζει μηπως καποιος να μου απαντησει?

Δημοσ.

Για μένα πάλι, μονόδρομος δεν είναι τίποτα. Προτιμήσεις εκφράζουμε όλοι μεν, αλλά πασχίζουμε και για ψήγματα αντικειμενικότητας λαμβάνοντας υπ' όψιν τις πραγματικές ανάγκες του ανθρώπου που ζητάει βοήθεια! 

Ρε Γιάννη με το συμπάθειο, αλλά δηλ έτσι αναιρείς τις επιλογές όλων των υπολοίπων, σαν να τους λες πως ότι πήραν είναι για τα σκουπίδια! 

Για να μιλήσω πιο συγκεκριμένα, δηλ η IPS234V -PN θα του πέσει λίγη που είναι και λίγο φτηνότερη? 

Εγώ από ιδία εμπειρία σε παιχνίδια, αυτή ακριβώς του προτείνω. 159-167€ και απόδοση τέλεια στα πάντα.

Δε πιστεύω ότι θα δει διαφορά σε ''χαμηλό input lag για games''. 

Όσο για το 1 έτος παραπάνω εγγύηση, κατά τη ταπεινή μου γνώμη αντισταθμίζεται από την εγγύηση 0 καμμένων pixels.

Μη πέσετε πάλι να με φάτε, λέω τη γνώμη μου όπως κι εσείς.

Μου φαίνεται όμως ψιλοτελειωμένη υπόθεση, διότι έχει καταλήξει σε 2 μοντέλα ήδη. Αν, λέω αν, όμως θέλει να σώσει καμιά 15αριά €πουλα, ας πάει στην IPS234V-PN. ;)

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά σας ευχαριστώ όλους σας για τις προτάσεις σας και για το ενδιαφέρον που δείξατε βοηθώντας με . Τελικά αποφάσισα να πάρω την LG IPS237L γιατί έχει 2 hdml , προσιτη τιμη , full gaming , υπεροχα χρωμτα . Είδα πολλά unboxin και σχόλια και αποφάσισα να την αγοράσω σε κανά 5ημερο θα σας πω της αποψης μου . Και παλι ευχαριστώ.!

Δημοσ.

Ρε Γιώργο τα ίδια θέλεις να ακούσεις πάλι με αυτά που λέγαμε για τα PSU?

Όταν κάποιος ανοίγει ένα θέμα και λέει θέλω ΑΥΤΟ και δίνω μέχρι ΤΟΣΑ, δουλειά μας δεν είναι να του προτείνουμε το καλύτερο δυνατό (το οποίο ενέχει και υποκειμενική άποψη). Φυσικά και θα του κάνει αυτή που λες. Αλλά όταν με τα € σου αγοράζεις κάτι καλύτερο, γιατί να μην το πάρεις (τα ίδια ακριβώς σου έλεγα της προάλλες :mad: )

Αλλά όταν σε όλο το Internet, σε forums και sites πολύ πιο ενημερωμένα από αυτό, με εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες ενεργούς, εκεί που σκάνε όλα τα NEWS και μετά αναπαραγάγονται σε forums σαν το δικό μας, όλοι προτείνουν αυτήν την οθόνη, εμείς πρέπει δλδ να ανακαλύψουμε τον τροχό?!!! Tο καταλαβαίνεις πως η U2312 είναι το σημείο αναφοράς των υπολοίπων οθονών (για all-around/gaming PCs)?

Τι να αρχίσουμε να μιλάμε τώρα:

- για τα ηλεκτρονικά που έχει πάνω?

- Για τον επεξεργαστή εικόνας?

- Για το χαμηλότερο Input-lag που υπάρχει σε non-CRT monitor?

- Για την σύνδεση DP που δεν έχουν οι άλλες και αρχίζουν όλοι τώρα και λένε για HDMI λες και δεν γίνεται με άλλες συνδέσεις να συνδέσεις τα πάντα? (ήθελα να' ξερα τι να το κάνετε το HDMI από την στιγμή που δεν έχει ηχεία πάνω, που και να είχε θα ήταν μαπα!)

- Για τα ρυθμιστικά (καθ' ύψος) μέχρι και Pivot που έχουν οι εν λόγω DELL για να βρεις την τέλεια θέση που σε βολεύει?

- Το USB-Hub που έχει?

- Και μου λες για 0 pixel της LG. Ξέρεις ότι άμα έχεις θέμα με την DELL σου τους παίρνεις απλά ένα τηλ και σου έρχεται με courier άλλη και σου παραλαμβάνει την παλιά? Και δεν λένε γιατί και πως. Απλά τηλεφωνείς λες έχω πρόβλημα (και τα dead-pixels συμπεριλαμβάνονται) και τσουπ!  :devil:

- Την μεγαλύτερη εγγύηση?

...

(για να μην συνεχίσω το κατεβατό σταματάω εδώ)

Τεσπά, καλορίζικη ρε φίλε Παναγιώτη. Από την στιγμή που σου αρέσει ΚΑΙ αισθητικά, πάω πάσο. Να την χαρείς και καλοδούλευτη

(και για να σε προλάβω, HP έχω εγώ...)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν πήρες ακόμα χαμπάρι αυτό εσύ: http://www.insomnia.gr/topic/468382-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF/ γι αυτό εξανίστασαι. Διάβασε το...

Ρε Γιώργο τα ίδια θέλεις να ακούσεις πάλι με αυτά που λέγαμε για τα PSU?

Δημοσ.

Ξαναλέω, μονόδρομος δεν υπάρχει κι όποτε διαβάζω τέτοια, θα απαντάω όπως ήδη απάντησα.

Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις κανενός από εσάς, αλλά με προβληματίζει πολύ ο τρόπος, το ύφος και οι λόγοι για τους οποίους προτείνετε αυτά που προτείνετε. Το καταλάβατε?

Όταν διαβάζω για ''μονόδρομους'', για σημεία αναφοράς κτλ, σε περιπτώσεις που απλά φαντάζουν υπερβολικά, τότε ναι θα σχολιάζω από κάτω. 

Φυσικά και θα του κάνει αυτή που λες. Αλλά όταν με τα € σου αγοράζεις κάτι καλύτερο, γιατί να μην το πάρεις

1. Ευχαριστώ που συμφωνείς, 

2. Τα ευρω είναι 15-20 παραπάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση. Τέλος, γιατί να το πάρει για τόσα ευρω παραπάνω, όταν με την άλλη, πχ την IPS234V, θα είναι κυριολεκτικά απόλυτα ευχαριστημένος και δε πρόκειται να τα αξιοποιήσει τα παραπάνω της άλλης? Γιατί να εμμένετε τόσο μα τόσο πολύ?

Πιέζετε αφόρητα τον άλλο για το παραπάνω, δίχως να σκέφτεστε πραγματικά τις ανάγκες του. Όμως με όλη την ειλικρίνεια, δε σκεπτόμαστε όλοι έτσι, οι διαφορετικές περιστάσεις απαιτούν διαφορετικές προτάσεις και χειρισμούς.

Με τη λογική σας όποιος έχει συγκεκριμένο budget, πρέπει απαρέγκλιτα να πάνε σε 1 συγκεκριμένο προϊόν, δίχως να σας νοιάζουν αυτά που ήδη έχει γράψει...

Αφήστε ν' ακούγονται όλοι και μην αφορίζετε όποιον γράφει διαφορετικά από εσάς.

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ είναι προφανές ότι θέλεις να βοηθήσεις και ότι έχεις ένα α γνωστικό επίπεδο, γιατί επιμένεις να κάνεις τον τρελό του χωριού? Τι πιστεύεις ότι θα καταφέρεις με αυτό?

Στα περισσότερα -αν όχι σε όλα- θέματα του hardware υπάρχουν αντικειμενικά και απολύτως μετρήσιμα μεγέθη. Δεν εξαρτώνται από το γούστο ή τη θέλησή μας. Απόρροια αυτού είναι μερικές φορές να υπάρχουν και "μονόδρομοι" και τις περισσότερες αντικειμενικά καλύτερο- χειρότερο.

-Η ουσία της κάθε πρότασης είναι η πετυχημένη υπαγωγή των αντικειμενικών δεδομένων στις δοσμένες ανάγκες και το μπάτζετ.-

Eννοείται ότι όλοι θα έχουμε αποκλίσεις από αυτό και έτσι η πρόταση θα είναι καλύτερη ή χειρότερη. Αλλά είναι τουλάχιστον εξωφρενικό να υποσκάπτουμε μόνοι μας την εκάστοτε πρότασή μας αρνούμενοι να δούμε την πραγματικότητα.

Σε ένα τοπικ που θα συζητούσαμε για την Στικούδη και τη Σάσα Μπάστα πολύ πιθανόν να έβρισκα ενδιαφέρουσες τις απόψεις σου αλλά εδώ μιλάμε για ηλεκτρονικά μέρη.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν Γιώργο, είναι η τελευταία φορά που έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί δείχνεις ΣΑΝ να ΜΗΝ θέλεις να καταλάβεις. Γράφω ένα κατεβατό, απομονώνεις μια πρόταση και στοιχειοθετείς συμπεράσματα από αυτό. Προσωπικά έχει αρχίσει να μου την δίνει.

Ο TS (Topic Starter) έθεσε ένα όριο χρημάτων, τα 180 ευρώ. Και οι δύο οθόνες που κατέληξε μόνος του κοστίζουν 180 ευρώ. Οπότε ΣΤΑ 180 ευρώ η εν λόγω DELL αποτελεί την καλύτερη λύση, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ (διάβασες τα points που έβαλα πριν?). Ακόμα και αν κοστίζει 15-20 ευρώ παραπάνω από αυτήν που λες εσύ...

Η οθόνη όμως ενέχει και το προσωπικό γούστο (εν αντιθέσει με τα PSU που λέγαμε τις προάλλες). Και από την στιγμή που λέει ότι του αρέσει ΟΠΤΙΚΑ, εγώ κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο! (Αν επέλεγε ΤΝ πάντως, θα προσπαθούσα να τον μεταπείσω).

Και για να καταλάβαινες και πέντε πράγματα, δεν είμαστε κολλημένοι σε τίποτα. Είπαμε ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να προτείνουμε το καλύτερο δυνατό για τον οποιοδήποτε ΑΝΑΛΟΓΑ με αυτά που θέτει ο ίδιος ως κριτήρια και όρια. Σε αυτό το thread για παράδειγμα, το παιδί θέτει θέμα χρημάτων, και του πρότεινα αυτήν που λες εσύ... Και αυτό κάνουμε πάντα. Ούτε fan-boy είμαστε, ούτε τα παίρνουμε από κανέναν. Κι ελπίζω να μην περάσει από το νου κανενός κάτι τέτοιο :mad:

Αυτά, και τέλος από δω (τουλάχιστον εγώ) γιατί βλέπω να φτάνουμε πάλι τις 10 σελίδες άσκοπα...

Υ.Γ.

Και θα το πω 2η φορά δημόσια για την παραπάνω Σαύρα. Όταν πρωτοεμφανίστηκε εδώ, είχε ένα υφάκι ότι τα ξέρω όλα. Και έλεγε αρκετές φορές ανακρίβειες (όπως κάνουμε όλοι μας, ειδικά όταν πρωτοξεκινάμε). Και φυσικά ακόμα λέμε *μπιπ* κάθε μέρα (εν οίδα ότι ουδεν οίδα!!!). Αλλά δεν ήταν ξεροκέφαλος. Άκουγε και το κυριότερο ΕΨΑΧΝΕ μόνος του στο ΝΕΤ για να μάθει, και έχει φτάσει να είναι αντικειμενικός και σωστός σχεδόν σε όλα (είπαμε λάθη κάνουμε ΟΛΟΙ μας και κανένας δεν τα ξέρει όλα). Ρώτησέ τον πόσες φορές έγραφε σε ένα Post και πεταγόμασταν 2-3 να τον διορθώνουμε στην αρχή. Κάποτε μου την είχε πει (για πλάκα φυσικά) ότι το είχα χόμπι να τον διορθώνω! :-D

Δημοσ.

παιδιά μίλησα πριν λίγο με τον αρμόδιο στα monitor στο πλαίσιο και μου είπε πως η LG IPS237L που θέλω ειναι μια πολύ καλή επιλογή αλλα επιδή εγώ την θέλω για gaming και θέλω να συνδέσω το ps3 μου η συγκεκριμένη δεν φοράει ηχεία πάνω της με αποτέλεσμα να μην εχω ηχο τι να κάνω τώρα ?υπάρχει κανένας αλλός τρόπος να συνδέσω ηχεία πάνω στο μόνιτορ ?

Αυτος μου πρότινε να παρω την δευτερή μου επιλογή δηλαδη την lg m2352d

• Like 1
Δημοσ.

Στο είπα ότι δεν έχει ηχεία. Μόνο τα TV monitors έχουν

Κανα στερεοφωνικό δεν έχεις να στείλεις εκεί τον ήχο για καλύτερα?

Δημοσ.

επιτελους καταλαβατε μερικοι οτι το hdmi Ειναι μια μαλακια και μιση στις οθονες...(τερμα μαρκετινγκ ειναι αυτη ιδεα προσθεσης του)

αχρηστο,και πολλες φορες δημιουργει και προβληματα(αντε να ψαχνεις με τις ωρες με το κωλοcatalyst και το overscan γιατι σου δειχνει 15% μικροτερη οθονη)

αυτη τη στιγμη οι οθονες θα πρεπε να χουν μονο dvi,ακομα και το αναλογικο ειναι αχρηστο.καλυτερα 2 dvi αν επιμενει καποιος για 2 εισοδους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...