Sefiroth Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα θέλω να μάθω απο κάποιον που να ξέρει σχετικά με την τεχνολογια eyefinity η ερώτηση μου ειναι η εξής ειμαι κάτοχος μια 7870 οι θύρες τις ειναι 2mini display 1 hdmi και 1 Dvi η σύνδεση σε 3 μόνιτορ πρέπει να ειναι στα 2 mini display και μια πάνω σε Hdmi ?γιατι εγω τωρα τα εχω σε 1 mini display 1 hdmi και 1 σε ανταπτορα απο dvi σε Hdmi όταν μπαίνω απο catalyst βλέπω τα 3 μόνιτορ αλλα το 3 όταν το ενεργοποιω μου βγάζει μήνυμα να ελέγχω τις ρυθμίσεις οθόνης Sent from my iPhone using Insomnia
GothmogGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 1ον Ειναι και οι τρεις οθόνες ίδια αναλυσης? 2ον Για eyefinity πρέπει να συνδέσεις τα 2ΧminiDP και μια οποιαδήποτε εκ των αλλων δύο!
ninos30 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Nope. Μία οπωσδήποτε σε miniDP και οι άλλες δύο όπου θέλει (ακόμη και στα HDMΙ/DVI). Όπως τα έχει δηλαδή. Ο αντάπτορας DVI το HDMI είναι DVI-I ή DVI-D ? Προτού προχωρήσεις στο Eyefinity, μπορείς να δώσεις σε κάθε μία από τις οθόνες ξεχωριστά εικόνα μέσω του Screen Resolution των Windows (δεξί πλήκτρο-desktop). Έπειτα μπορείς να κάνεις extend τις άλλες 2 βάζοντας ως κεντρική μία απ' όλες? Στις δικές μου, η κεντρική είναι με DP (ανάλυση 1920x1200), η αριστερή είναι TV με HDMI (1920x1080) η δεξιά το παλιό μου monitor με DVI (1680x1050). Και το EyeFinity το ενεργοποιώ κανονικά, παρ' ότι και οι 3 έχουν διαφορετικές αναλύσεις (όχι ότι μπορώ να παίξω κιόλας, αλλά δουλεύει κανονικά)
GothmogGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Nope. Μία οπωσδήποτε σε miniDP και οι άλλες δύο όπου θέλει (ακόμη και στα HDMΙ/DVI). Όπως τα έχει δηλαδή. Ο αντάπτορας DVI το HDMI είναι DVI-I ή DVI-D ? Προτού προχωρήσεις στο Eyefinity, μπορείς να δώσεις σε κάθε μία από τις οθόνες ξεχωριστά εικόνα μέσω του Screen Resolution των Windows (δεξί πλήκτρο-desktop). Έπειτα μπορείς να κάνεις extend τις άλλες 2 βάζοντας ως κεντρική μία απ' όλες? Yiap you are right ... my mistake!!
Sefiroth Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Οι οθόνες ειναι και οι 3 ίδιες έχουν την ίδια ανάλυση ειναι τα μοντέλα ips237 όσο αναφορά τωρα ο ανταπτορας δε ξέρω τι ειναι και δε αναγράφουν πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα