cuneo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Mια Gigabyte. Δε καταλαβαινω γιατι προβληματιζεσαι, πολλες mobos εχουν τετοια επιλογη. Απ τη στιγμη που το dvd δε συμπαθει το ahci, ειναι επομενο να εχεις τη δυνατοτητα να το ορισεις μη ahci. Διαφορετικα δε μπορεις να εγκαταστησεις τα Windows.
ninos30 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 ΟΚ, ας το σταματήσουμε εδώ. Απλά εμένα μου αρέσει όταν έχω απορία για κάτι να την λύνω. Γιαυτό ήθελα το μοντέλο (και όχι την μάρκα) της ΜΒ σου. Για μένα ήθελα να το κάνω διαβάζοντας το manual. Δεν αμφισβητώ ότι αυτά που λες είναι αλήθεια, αφού προφανώς τα διαβάζεις με τα ματάκια σου στο bios Κι αν δεν έγινα αντιληπτός, το λέω με πιο απλά λόγια. Το SATA mode σε SATA controller ΔΕΝ έχει απολύτως κανένα νόημα σαν έννοια. Αν ο "ποιητής" υπονοεί το AHCI ως λειτουργία, ε κακώς το έχει γράψει έτσι. Και φυσικά δεν έχει νόημα το AHCI σε οπτικές συσκευές. Κυρίως έχει αντίκτυπο σε SSD, αλλά και σε απλούς μηχανικούς αν θες το hot-plug in feature 1
cuneo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μα δε προκειται για καποιο μοναδικο μοντελο. Οι περισσοτερες μητρικες εχουν τετοια επιλογη. Οσες εχουν περαει απ τα χερια μου την ειχαν. Αν και δε καταλαβαινω προς τι η απορια σου, μετα απο τοσα posts που γραφτηκαν. Απορεις γιατι υπαρουν ports με ξεχωριστη ρυθμιση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα