ppaio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο mobo για επεξεργαστες της κατηγοριας Pentium G8xx μεχρι 70 ευρω.Βλεπω καποια mobo με πολλα καλαμπαλικια και αρκετους drivers για να τρεξουν αυτα και ειμαι καπως σκεπτικος.Εχω καιρο να φτιαξω επιτραπεζιο μιας και ειχα φορητο εδω και εξαετια και δεν παρακολουθω τις εξελιξεις στα desktop .Προσωπικα θα ηθελα να μαθω ποιας εταιρειας οι μητρικες εχουν τα λιγοτερα προβληματα απο την προσωπικη εμπειρια σας. Ευχαριστω εκ των προτερων...
GP7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Η προσωπικη εμπειρια του καθενος μας ειναι πολυ μικρη για να κρινει την αξιοπιστια ή μη μιας εταιρειας. Οι πιο μεγαλοι κατασκευαστες μητρικων ειναι οι asus, gigabyte, asrock, msi. Κατα τη γνωμη μου, αυτη ειναι η καλυτερη μητρικη στα χρηματα που διαθετεις: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29400&cat=3 2
duffyduck Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Αν το pc προορίζεται για παιχνίδια τοτε βαλε και 4GB RAM με Windows 7 x64 και εννοειται μια καλή σχετικά κάρτα γραφικών. Είμαι Windows 8 hater και το καμαρώνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα