Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Αν η μητρική έχει PCI-E x16 2.0 μπορεί να δεχτεί κάρτα γραφικών με Pci express 3.0;

Μοντελο μητρικής: Intel Pearl Creek DG31PR

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

αφου η μητρικη σου εχει agp πρεπει και η καρτα να ειναι σε agp
οι pci express συνιθως ειναι μπλε αλλα οχι ασπρο!!
ασπρο εχουν οι pci σκετο και δεν κανουν για καρτα γραφικων

Δημοσ.

Είχα την 8800gt όπου είναι pci 2.0 (κάρτα γραφικών)αλλά επειδή μου χάλασε θα πάρω καινουρια.Εφόσον κοίταξα στο ίντερνετ για κάρτες γραφικών ήθελα να ξέρω αν το pci 3.0 είναι συμβατό με την μητρική.

Θα πρέπει να πάρω δηλαδή κάρτα γραφικών με PCI-E x16 2.0 ή και με pci 3.0 υπάρχει συμβατότητα;

Δημοσ.

Υπαρχει συμβατότητα μην ανησυχεις ....το θέμα είναι η καρτα που θα παρεις να συμβαδίζει σε αποδοση και με το υπολοιπο συστημα οποτε καλο είναι να μας αναφέρεις και τα υπολοιπα που έχεις... και κυρίως επεξεργαστή, μνήμη, τροφοδοτικο (όχι μονο τα βατ , αλλα μαρκα και μοντελο) καθώς και το budget σου!

Δημοσ.
Υπαρχει συμβατότητα μην ανησυχεις ....το θέμα είναι η καρτα που θα παρεις να συμβαδίζει σε αποδοση και με το υπολοιπο συστημα οποτε καλο είναι να μας αναφέρεις και τα υπολοιπα που έχεις... και κυρίως επεξεργαστή, μνήμη, τροφοδοτικο (όχι μονο τα βατ , αλλα μαρκα και μοντελο) καθώς και το budget σου!

CPU: Ιntel core 2 duo E6850 3.00Ghz 3.00Ghz

PSU: Turbo-x 650W value series

RAM: Transcend 2GB DDR2 (4gb σύνολο )

ΜOTHERBOARD: Intel Pearl Creek DG31PR

HDD: WD 500gb

MONITOR: LG Flatron w2253tq (1920x1080) 22''

Όσο για το bugdet δυστυχώς το πολύ μέχρι 100(+-20) ευρώ αν και είμαι gamer...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Είχα την 8800gt όπου είναι pci 2.0 (κάρτα γραφικών)αλλά επειδή μου χάλασε θα πάρω καινουρια.Εφόσον κοίταξα στο ίντερνετ για κάρτες γραφικών ήθελα να ξέρω αν το pci 3.0 είναι συμβατό με την μητρική.

Θα πρέπει να πάρω δηλαδή κάρτα γραφικών με PCI-E x16 2.0 ή και με pci 3.0 υπάρχει συμβατότητα;

Ti περίεργο? Πρώτη φορά το άκουσα φέτος στο forum αυτό! :P  Κατά τα άλλα σου απάντησε ο GothmogGr. Oi PCIE3.0 κάρτες δουλεύουν σε 2,0 slot και το ανάποδο

Με μιά 7770 είσαι κούκλος.

Επεξ/σία από ninos30
  • Like 1
Δημοσ.
Ti περίεργο? Πρώτη φορά το άκουσα φέτος στο forum αυτό! :P  Κατά τα άλλα σου απάντησε ο GP7. Oi PCIE3.0 κάρτες δουλεύουν σε 2,0 slot και το ανάποδο

Με μιά 7770 είσαι κούκλος.

Καλημέρα!Επιτέλους μου λύθηκε η απορία.

Τελικά ποια προτείνετε? 7750 , 7770 ή GTX650 ;

Δημοσ.
OI κάρτες είναι 7750<GTX650<7770

Προφανώς αν μπορείς να πάρεις την 7770, αυτήν

Το ότι είναι στο 1gb η 7770 σε αντίθεση με την 7750 που είναι στα 2gb δεν παίζει κάποιο ρόλο στο gaming;

Δημοσ.
Σε αυτή την δυναμικότητα καρτών οχι καμία.... μέχρι να χρειαστουν τα 2gb μνημης θα έχει ήδη μπουκώσει η κάρτα!!

Έχουμε μέλλον μπρόστα μας ακόμα δηλαδή...για τα 2gb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...