papars Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Έχω ένα σύστημα dell με q6600, 750w PSU και GTX295 και 2 monitor 2408wfp (1920x1200). Με XP δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αποφάσισα να βάλω w7 pro (αγορασμένα) γιατί θέλω να περάσω σε SSD. Με καθαρή εγκατάσταση το σύστημα είναι ασταθές. Και με το που το κοιτάς μπορεί να πετάξει ένα πρόβλημα στα vga driver και να μαυρίσει η οθόνη. Τις περισσότερες φορές απλά μαυρίζει και κρασάρει. Δοκίμασα με 1 οθόνη και το ίδιο. Μόνο τα w7 είναι φορτωμένα και έχω το ίδιο version driver με τα XP. Βλέπω και άλλους που έχουν σχετικά προβλήματα αλλά με συγκεκριμένες εφαρμογές. Εδώ υπάρχει μόνο το λειτουργικό και τα update του (το έκανε και χωρίς αυτά). Το hardware το αποκλείω γιατί στα XP δεν έχω κανένα θέμα. Ιδέες;
darkheretic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Aπο οτι ειδα στο site της Nvidia οι drivers 310.70 ειναι ιδιοι και στα ΧΡ και στα 7-8 μονο που διαφερει το file size,140 κατι MB για τα ΧΡ,200 κατι ΜΒ για τα 7,κατεβασες σιγουρα τους σωστους??Επισης αλλο size για 32 και αλλο για 64bita Βρες και το error στο event viewer
papars Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Στο event viewer δεν αναφέρεται κάτι εκτός από το γεγονός ότι το PC έκλεισε ανώμαλα. Δοκίμασα ακόμα να βγάλω τα driver με το driver sweeper και να τα ξαναβάλω. Το ίδιο. Έκανα καθαρή εγκατάσταση ξανά από άλλο CD και άλλη γλώσσα (είχα αγγλικά και έβαλα ελληνικά). Δεν άλλαξε κάτι. Έβαλα και τα νεότερα driver τα ίδια χάλια. π.χ. με το που κάνω logon ανοίγω το calculator το τραβάω από το ένα monitor στο άλλο και μπουμ! Με τα XP μια χαρά κάνω τη δουλειά μου, τελικά σε αυτά θα μείνω απλά ίσως ζήσει λιγότερο ο SSD. Το τελευταίο που θα δοκιμάσω είναι μια αναφορά στο πρόβλημα που λένε ότι λύθηκε με κατέβασμα του χρονισμού της κάρτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα