Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας έχω ένα πρόβλημα το router που έχω internet είναι έναν στο ακριβώς κάτω σπίτι είναι του παπού μου το απένταντι σπίτι ο ξάδερφος μου κατεβάζει όλοι την ώρα και όταν πάω να παίξω ένα online game πχ league of legends το ping μου είναι αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα οπότε θέλω να πεξο πρεπει να μπενο στο gateway να αλάζω τον κωδικό για να μπορώ να παίξω για 2 ωρες.Θελο να βρω έναν τρόπο αν μπορώ να κατεβάσο την ταχύτητα που του στέλνει το router στον ξάδερφό για την στέλνει σε εμένα η να βάλω ένα 15 καλώδιο lan ι να πάρω μια καινούρια ασύρματη κάρτα δικτύου αν αυτή έχει το πρόβλημα (μεθαύριο θα πάρω ενός φίλου μου για να δω αν φταιη η δικιά μου) ακούο της προτάσεις σας

ι κάρτα δικτύου μου είναι εξωτερικά ίδια με αυτήν http://www.belkin.com/uk/null-Belkin/p/P-F7D4101?q=::categoryPath:/Web/WSNT/WSNTWLS μόνο που αυτι λεει F7D4101az ενο η δικια μου ειναι belkin f6d6050v1 την είχα πάρει πριν 3 χρονιά

η σύνδεση internet που έχουμε είναι cyta 4mbs (όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να πίσω τούς δικούς μου να το κάνουν 24)

ευχαριστώ για τον χρόνω σας και συγχωρεστε με για τα ορθογραφικά που ίσως να εκανα
Δημοσ.

α.και qos να κανεις απο τον ρουτερ αμα ο αλλος κατεβαζει και ανεβαζει συνεχεια δεν θα κανεις δουλεια.η μονη λυση.να βαλει οριο στο ποσο ανεβαζει και στο ποσο κατεβαζει μεσα απο το προγραμμα ,β.μπορει να βαλει το net limiter και να περιορισει και απο εκει το ποσο ανεβαζει /κατεβαζει και γ. να γινει η γραμμη 24αρα.

οπως καταλαβες τα 2 πρωτα πρεπει να γινουν στο Pc του και αμα τα αλλαζει αυτος δεν γινεται δουλεια.κοινως θα πρεπει να θελει και αυτος.το qos γινεται στο ρουτερ αλλα δεν θα δεις και τιποτα διαφορα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...