Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι καλύτερα οι εταιρίες να ανταγωνίζονται δίκαια στο περιβάλλον της αγοράς παρά στις δικαστικές αίθουσες".

Θα μεινω σε αυτο..Ολα τα αλλα περισσευουν..Ας ανταγωνιστουν εκει εξω και ο καθενας μας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε..τα βρήκαν δεν τα βρήκαν...Πάντως το βραδάκι στο ίδιο κρεβάτι κοιμούνται...

Η όλη ιστορία μου θυμίζει τα ζευγάρια-Stars που μόνο και μόνο για να βγάλουν χρήματα από τα περιοδικά και να ακουστούν τα ονόματά τους πάνε και χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν (όλα προσυμφωνημένα) συνολικά 2-3 φορές στη ζωή τους...

Εν τέλει κερδίζουν και οι δύο καθώς όλα τα fan boys&girls με κάθε ευκαιρία συζητούν για αυτές και έτσι ακούγονται...

Άλλη, μάλλον τραβηγμένη, παρομοίωση, αλλά μάλλον πιο επίκαιρη από ποτέ με την διαφήμιση της Samsung "iPhone5 vs. SGSIII", οι ακραίες καμπάνιες της Benetton...πάλι μια από τα ίδια..

Συμπέρασμά μου;: Οποιαδήποτε εταιρία σε οποιονδήποτε κλάδο θα κάνει αν όχι τα πάντα, σίγουρα πάρα πολλά για να μπει το brand της στο DNA του καταναλωτικού κοινού, άλλωτε με αξιοπρέπεια, άλλωτε πλασάροντας αυτό που θέλει το ηλίθιο fan boy.

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα, και είχε πλάκα η υπόθεση.

Ενώ ενα μήνα πριν έλεγαν: Το iPhone δεν θα υπηρχε χωρίς τις πατέντες της Samsung.. nice Sammy..

http://www.macuser.gr/no-iphone-without-samsung-15202/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=no-iphone-without-samsung

Θα περάσουν πολλάαααααα χρόνια για να δεις γιωτόφωνο χωρίς πατέντες (ή components) samsung.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...