Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά επαγγελματικού pc.

Χρήσεις: web design, πολύωρη διαχείρηση μεγάλων ιστοσελίδων, εκτεταμένη χρήση photoshop κτλ

Λίγο gaming αλλά όταν παίζουμε ... παίζουμε... τα πιο απαιτητικά :)

ΥΓ: Έχω κάρτα γραφικών NX 8800 GTS. Νομίζω αντέχει αυτά που θέλω. Επίσης έχω έναν δίσκο 500gb(δεύτερο)

Οθόνες κτλ δεν χρειάζομαι. Μόνο πύργο

Βρήκα και την φόρμα που έχετε φτιάξει:

Για αγορά υπολογιστή

Ποσό που διαθέτουμε : Max €800-1000. Εννοείται όσο λιγότερα τόσο καλύτερα. Κοιτάζω και πιο χαμηλά.

Χρήση υπολογιστή : Επαγγελματική άνω των 12 ωρών ημερησίως.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photοshop, Dreamweaver κτλ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα ήθελα και χρήση 2 οθονών κάποια στιγμή

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αχαρνές

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ένα καλύτερα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε)  ή το σύστημα θα  στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο. Window 7 ή 8;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!

Δημοσ.

Οριστε μια συνθεση απο mgmanager. Να υποθεσω οτι τα windows μπορεις να τα προμηθευτεις χωρις να πληρωσεις? Aν οχι οριστε και με τα windows 8.

post-247983-0-19824000-1355831315_thumb.png

post-247983-0-16234500-1355831553_thumb.png

Δημοσ.

Απαιτητικά παιχνίδια με αυτή την κάρτα .. δύσκολο πια.

Οπότε θα έβγαζα τον συμβατικό δίσκο αφού έχει ένα 500αρι κ θα πήγαινα σε 180αρι Ssd Intel.

Θα κατέβαινα σε i5 3330

Κουτί Silencio και μια GTX 660.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...