snowpar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά επαγγελματικού pc. Χρήσεις: web design, πολύωρη διαχείρηση μεγάλων ιστοσελίδων, εκτεταμένη χρήση photoshop κτλ Λίγο gaming αλλά όταν παίζουμε ... παίζουμε... τα πιο απαιτητικά ΥΓ: Έχω κάρτα γραφικών NX 8800 GTS. Νομίζω αντέχει αυτά που θέλω. Επίσης έχω έναν δίσκο 500gb(δεύτερο) Οθόνες κτλ δεν χρειάζομαι. Μόνο πύργο Βρήκα και την φόρμα που έχετε φτιάξει: Για αγορά υπολογιστήΠοσό που διαθέτουμε : Max €800-1000. Εννοείται όσο λιγότερα τόσο καλύτερα. Κοιτάζω και πιο χαμηλά.Χρήση υπολογιστή : Επαγγελματική άνω των 12 ωρών ημερησίως.Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photοshop, Dreamweaver κτλΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα ήθελα και χρήση 2 οθονών κάποια στιγμήΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΑχαρνέςΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ένα καλύτεραΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο κατάστημαΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο. Window 7 ή 8; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!
XMorsX Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Οριστε μια συνθεση απο mgmanager. Να υποθεσω οτι τα windows μπορεις να τα προμηθευτεις χωρις να πληρωσεις? Aν οχι οριστε και με τα windows 8.
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Απαιτητικά παιχνίδια με αυτή την κάρτα .. δύσκολο πια. Οπότε θα έβγαζα τον συμβατικό δίσκο αφού έχει ένα 500αρι κ θα πήγαινα σε 180αρι Ssd Intel. Θα κατέβαινα σε i5 3330 Κουτί Silencio και μια GTX 660.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα