costas90 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Έκανα oc στον q9550(από 2.83 σε 3.41). Μπορείτε να δείτε αν υπάρχει κάποια λάθος ρύθμιση στο bios; CPU: Q9550 2.83Ghz ram: ddr3 4gb 1333 mhz mobo: asus p5e3 Έτρεξα το Prime95 για περίπου 14 ώρες και δεν έβγαλε κάποιο error. Οι θερμοκρασίες ήταν γύρω στους 60 βαθμούς με εξαίρεση τον 3ο πυρήνα που ήταν στους 65 βαθμούς. *Για την ρύθμιση που έχω στο DRAM FREQUENCY δεν είμαι καθόλου σίγουρος Εδώ ανεβάζω φωτογραφίες από το bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Αφού είσαι σταθερος μια χαρά είσαι.... Και απο θερμοκρασίες μια χαρά τα πας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas90 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Α οκ μια χαρά τότε. Απλά η ρύθμιση που έχω στο DRAM FREQUENCY είναι σωστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Α οκ μια χαρά τότε. Απλά η ρύθμιση που έχω στο DRAM FREQUENCY είναι σωστή; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas90 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα