vasman15 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Επειδη τελικα δεν θα με βολεψει αν το θελει καποιος ας μου πει.σημ μου στειλαν μηνυμα οτι το στειλαν
rosgr100 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μου εστειλαν μειλ απο getit με τα στοιχεια αποστολης. Οποτε αυριο παραλαμβανω.
esertas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Επειδη τελικα δεν θα με βολεψει αν το θελει καποιος ας μου πει.σημ μου στειλαν μηνυμα οτι το στειλανΑν μιλάς για το D-Link DSL-2750B N300 - Ασύρματο Router στα 20 ευρώ και είσαι Θεσσαλονίκη το θέλω.
medical Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Έχω προσπαθήσει αρκετά αλλά το USB αρνείται να δουλέψει. Έκανα και αυτό που είπε ο φίλος και έβαλα το αυστραλιανό firmware. Δεν άλλαξε όμως κάτι. Επίσης κάποιος στο internet λέει για το πρόγραμμα: SX Virtual link (κατεβάστε το από εδώ: http://www.silexeurope.com/media/software/s-33a3110.zip)το οποίο είναι εναλλακτικό του προγράμματος που έχει η D-link για το shareport. Σημείωση δοκίμασα και το utility της D-link έκδοση 1.2, 3.0, 3.1, 4.1 αλλά τίποτα.
Galaxy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα , έχει βρει κανείς πως ανοιγοκλείνει το wifi με το κουμπάκι που έχει ? Οι οδηγιες λένε για 3 δευτερόλεπτα πατημα αλλά δεν δουλεύει έτσι . Πατάω 3 sec αναβοσβήνει η ένδειξη και τίποτα ,κάπου το μπερδεύει . Μετα απο reset δουλευει με τον παραπάνω τρόπο αλλά όχι και την επομένη μέρα π.χ. Sent from my Super iPad using Insomnia !
antgen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα χθες, με παίδεψε αρκετά αλλα τελικά δούλεψε.Το wifi του πάντως είναι αρκετά αδύναμο σε σχέση με το παλιό μου wag200. Thanks gr234567 Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2013 από antgen
Galaxy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Τελικά το wifi δουλεύει κανονικά απλά πατάς 3 δευτερα το κουμπί και μετα το αφήνεις . Αυτο θα ανοιγοκλείσει το λαμπάκι κατα βούληση και μετα απο λιγα λεπτά θα ανοίξει ... Τωρα για το Usb δουλεύει και το αναγνωρίζει το pc , με το πρόγραμμα που αναφέρθηκε ποιο πανω από την σελίδα http://www.dlink-forum.info/showthread.php?tid=1709 . Βεβαια σε ipad το παράτησα να δοκιμάζω αλλά θα το δω στο μέλλον και αυτό .
lelos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 αν κάποιος παρέλαβε και δεν το θέλει πμ θεσσαλονικη
MakisCE Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 έβαλα εναν 3.5άρι δίσκο στο USB, και χωρίς καμμία ρύθμιση ή εγκατάσταση,έβαλα στον Windows Explorer τη διεύθυνση του ρούτερ\\192.168.1.1και παίζει κανονικότατα(σορρυ αν έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενη σελίδα)Edit: μόλις το δοκίμασα και από android -> ES File Explorer app -> LANκαι τον βλέπει κανονικά.τώρα θέλω να ξεθάψω ένα usb hub που έχω τριγύρω,να δώ μήπως μπορώ να του κοτσάρω περισσότερους δίσκους πάνω
anagnoct Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Παρομοια προσφορα (ή λαθος τιμη) παλι απο get it now:
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Παρομοια προσφορα (ή λαθος τιμη) παλι απο get it now: Νομίζω είναι μόνο access point και όχι modem/router.
JohnMik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 σωστά. Είναι access point όχι ρουτερ! Η τιμή πάντως είναι τοσο χαμηλή που σκέφτομαι να τσιμπησω ένα για να υπαρχει.
zeremefico Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Παρέλαβα χθες απο Multirama μετά απο αρκετές ημέρες. Σήμερα έχει ψάξιμο η δουλεια.
tiestointhemix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Τι ακριβως κανει αυτο το access point με τα 20 ευρω? Eξω κανει 80 λιρες απο αμαζον και απο αμερικανικα καταστηματα 100 δολλαρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα