Galaxy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 η ασυρματη ταχυτητα ειναι μονο 65mbps ,ενω το στικακι στο pc υποστηριζει ως 150n και στο αλλο ως 300n μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση απο το ρουτερ? Στο wireless network settings βάλε στο channel width 20/40 mhz και στο 802.11 mode βάλε την τελευταία επιλογή .
Xero1991 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 παίδες έχω παρατηρήσει ότι έχω υψηλά pings σε παιχνίδια(από 80~100 150~170) .. ξέρετε τι θα μπορούσε να φταίει?
rosgr100 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Σημερα ειπα να δω τι λεει το αυστραλιανο firmware...Aπλα πολυ ανωτερο και συγχρονιζω εως και 1 mbit και κατι παραπανωΠιστευω οτ οσοι το πηρατε πρεπει να το περασετε.Να πω και ενα ευχαριστω στο corrupted....
antgen Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το είχα περάσει μήπως και βελτιωνόταν η ισχύ του ασύρματου, αλλα δεν...ούτε στα χαρακτηριστικά της γραμμής μου άλλαξε κάτι. Τελικά μετά απο πολλές ρυθμίσεις - δοκιμές βαρέθηκα και ξανάβαλα το παλιό μου Wag200g και το D-Link πήρε τη θέση που του αξίζει(στο κουτί του, σαν δεύτερο ρουτερ, σε ώρα ανάγκης).
rosgr100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Σημερα ειπα να δω τι λεει το αυστραλιανο firmware... Aπλα πολυ ανωτερο και συγχρονιζω εως και 1 mbit και κατι παραπανω Πιστευω οτ οσοι το πηρατε πρεπει να το περασετε. Να πω και ενα ευχαριστω στο corrupted.... Με το DMT v8.07 που παιζει κανονικα με την αυστραλιανη εκδοση, κατεβασα το margin στο 5,5 απο 10 που ειχα απο οτε και συνδεση ειναι σταθεροτατη εδω και μια μερα χωρις αποσυνδεση... με κερδος 2mbit. Για το wifi σχετικα με το προηγουμενο ρουτερ μου ειναι 50% πιο δυνατο δεν εχω κανενα παρανω μιας και πιανει σε δυο οροφους ικανοποιητικα, μηπως ειναι προβλημα του ελεγχτη wifi στον η\υ σου? Με τον ελεγχτη που ειχε η μητρικη μου πανω ειχα προβλημα αλλα με εναν αλλο που εχω εγω σε αποσταση 45 μετρων μεσα στο σπιτι εχω σημα.
antgen Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Το pc το έχω συνδέσει ενσύρματα. Το πρόβλημα μου είναι με το tablet και το κινητό. Με το που βγω απο το δωμάτιο που είναι το ρουτερ και πριν μπω στο καθιστικό το σήμα χάθηκε (η απόσταση δεν είναι πάνω απο 5-6 μετρά). Ξέρω οτι σαν σημείο που έχω βάλει το ρουτερ δεν είναι και το καλύτερο (πολύ κοντά στην τηλεόραση, δίπλα του ένα ηχείο αρκετά μεγάλο, απο κάτω του το tower του pc) αλλα και τα 2 ρουτερ που είχα πριν στο ίδιο σημειο ήτανε. Ίσως να έχει πρόβλημα το δικό μου D-Link και να μην είναι κάτι γενικό.
SATELLITE Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 το έχω πάρει και εγώ, αλλά μόνο σήμερα το έβαλα προς χρήση. Δεν μπορώ όμως να το κάνω να συνδεθεί με wind (και έχουν περάσει αρκετά από τα χέρια μου.) μπορεί κάποιος να τραβήξει ενα screenshot με τις ρυθμίσεις? Ευχαριστώ
zeremefico Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 το έχω πάρει και εγώ, αλλά μόνο σήμερα το έβαλα προς χρήση. Δεν μπορώ όμως να το κάνω να συνδεθεί με wind (και έχουν περάσει αρκετά από τα χέρια μου.) μπορεί κάποιος να τραβήξει ενα screenshot με τις ρυθμίσεις? Ευχαριστώ Είχα το ίδιο πρόβλημα, αναβάθμισα σε 2.0.3 και λύθηκε.
SATELLITE Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 μια φορά μόνο συνδέθηκε. ολο Unconfigured μου βγάζει. επίσης παρατηρώ οτι δεν βλέπει την γραμμή (εκτός απο εκείνη την μια φορά). θα κάνω αναβάθμηση.
koystado Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Έχω το έξης πρόβλημα από την στιγμή που πέρασα το fw 2.07, όταν κατεβάζω αρχείαtorrent παρόλο που το αρχείο κατεβαίνει κανονικά δεν μπορώ να μπω σεκαμία σελίδα ούτε καν στην σελίδα από το ίδιο το ρουτερ. Πριν κάνω την αναβάθμισηαυτή και στην 2.02 και στην 2.03 μπορούσα άνετα να σερφάρω παράλληλα αλλά πλέονέχω χάσει την δυνατότητα αύτη. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμισηστο ρουτερ ή άμα γίνεται να γυρίσω στις παλιές εκδόσεις τις ευρωπαϊκές.
nikos1890 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Με το DMT v8.07 που παιζει κανονικα με την αυστραλιανη εκδοση, κατεβασα το margin στο 5,5 απο 10 που ειχα απο οτε και συνδεση ειναι σταθεροτατη εδω και μια μερα χωρις αποσυνδεση... με κερδος 2mbit. Ισχυει κανονικα αυτο ,οτι δηλαδη μπορεις να πειραξεις το SNR Margin με το DMT tool ; Διοτι αγορασα προχθες απο puplic το TP-Link TD-W8961ND και δεν βρηκα τροπο συνδεσης με τo DMT TOOL
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 που παιζει κανονικα με την αυστραλιανη εκδοση Μηπως ο φιλος εχει περασει αλλο FW το οποιο συνεργαζεται καλα με το DMT; Αυτο καταλαβαινω απο το παραπανω.
pedrojay Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εκτός αυτού,ο nikos1890 ρωτάει και για άλλο μηχάνημα από αυτό του θέματος,οπότε σε λάθος ενότητα είναι το ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα