Kontos_Harry Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Ρε παιδια κάπου είχα δει ενα link se αμερικάνικη εταιρία αλλά όσο και αν εψαξα δεν το βρίσκω ....ασ μου δώσει κανένας κανα link για το εν λόγω πρϊόν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Πειράζει αν είναι Δανέζικη; http://www.kiss-technology.com/index.asp?sprogvalg=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kontos_Harry Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 To KISS to 3erw apla einai akribo akoma...auto pou eixa dei ekane 120$ nomizw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Ναι,αλλά κοίτα λίγο καλύτερα...παίζει και xvid...Απλά περίμενε λιγουλάκι,να πέσει...Τι θυμήθηκα τώρα:"Είναι απ' έξω από ένα μπουρδέλλο,ένας Πόντιος,ένας Σκωτσέζος και ένας Ουκρανός.Τι περιμένουνε και γιατί;---->Ο Πόντιος περιμένει να ανάψει το φανάρι,να περάσει απέναντι.Ο Σκωτσέζος περιμένει να διατιμηθεί το μ@νί για να γ@μήσει και ο Ουκρανός απλώς περιμένει τη γυναίκα του να σχολάσει...". Ελλείψει "Μπλά-μπλά"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Lol μάριε... :D Πάντως αν θες χάρη μπορώ να στο βρω το Kiss με 100 €. Μου κάνουν ειδική προσφορά μιας και τρώω πάρα πολλές Kiss σοκολατίτσες... Πάλι την μαμίσαμε την συζήτηση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 mallon auton 8a leei : http://www.vinc.us 200e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Γιατι δεν παιρνετε ΧΒΟΧ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaghelas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Γιατι δεν παιρνετε ΧΒΟΧ? Γιατί, παίζει Divx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Οτι θες παιζει αρκει να το τσιπαρεις.Ο Media player εχει εξελιχθει πληρως πλεον και παιζει τα παντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmark Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Αυτό θα έγραφα και γω. ΧΒΟΧ rulez! παίζει τα πάντα. (και με απίστευτες επιλογές customization, etc. etc.). πηγαίνετε http://www.xboxmediaplayer.de να διαβάσετε τα specs του media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kontos_Harry Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Ναι ρε Τάσσο αυτό ήταν....ευχαριστώ....Ερώτηση σε DVD βάζω 4 AVI Divx....Λετε να τα παιζει? 2) Στα VCD και SVCD πως πάω σε ένα σημείο της ταινίας αν θέλω? σαν πλοήγηση ας πουμε....Ο μόνος τρόπος είναι να πάω FF που ξέρω και αν είσαι κοντά στο τέλος χέστ@... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.