kirileman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Εννοώ συνολικά.Μη δίνεις σημασία στο τι έγραψα πριν, υπήρξε πρόβλημα.
nfsmw_gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Στο αντροιντ αυτο δεν ισχυει..το dpi και η αναλυση ειναι 2 ξεχωριστα πραγματα..τα μεγαλα γραμματα τα εκαναν με π.χ 280 dpi σε οποιαδηποτε αναλυση.. Απλα εχουν σαλταρει εκει στη σαμσουνγκ και μια αυτο, μια το αισχρο s3 mini, s2plus κτλπ κτλπ κτλπ..καπως το εχουν δεσει πως καθε μηνας του χρονου θελει και νεα συσκευη, Δεν αντιλεγω,εχεις ενα δικιο βγαζουν καθε λιγο και λιγακι συσκευες χωρις λογο βλακεια τους. Εχεις δοκιμασει ομως να αλλαξεις dpi σε συσκευη με hd αναλυση? Στο S3 που εχω οταν επαιζα με τα dpi εγω δεν το βρηκα ικανοποιητικο παντως..στο Xperia PLAY που ειχα με 854x480 αναλυση ειχα αρκετα καλυτερα αποτελεσματα με ρυθμιση dpi.. Επισης γιατι να δωσουν εξτρα λεφτα για μια οθονη καλυτερων προδιαγραφων η οποια δεν θα νοιαξει το κοινο που απευθυνεται η συσκευη αυτη? Μην με παρεξηγησεις δεν υποστηριζω κανεναν,απλα εξηγω την λογικη αυτου που εγραψα.
REDODIN7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Από ότι είδα οι πρώτες εντυπώσεις για το Galaxy Grand ήταν αρνητικές.Εγώ πάντως διαφωνώ και το βρίσκω μια πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά που θα κάνει και αυτά που προσφέρει.
Millennium Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Καλα η τιμη παιζει πρωταρχικο ρολο σε ολα.
norms Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Όλα θα εξαρτηθούν απο την τιμή. Το note II δεν είναι πολύ ακριβό οπότε αυτό για να πιάσει θα πρέπει να είναι αρκετά φτηνό, κάτι που η samsung δύσκολα θα κάνει.
Dj_kourampies Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Οι υψηλής ανάλυσης pentile οθόνες πάντως δεν είναι και κάτι τόσο φοβερό. Οποιοσδήποτε κάτοχος galaxy s3 η galaxy nexus θα με καλή όραση θα συμφωνήσει μαζί μου. Προσωπικά θα προτιμούσα μια ελαφρώς κατώτερης ανάλυσης IPS/άλλης τεχνολογίας που η αναγραφόμενη ανάλυση είναι και η "πραγματική". To WVGA ακούγεται όντως κάπως, σε qHD πιστεύω θα ήταν μια χαρά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 note 2 όμως?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Το κινητάκι είναι μια χαρά. Εγώ στέκομαι στο ότι θα βγει και dual sim που θα είναι και οι 2 κάρτες ενεργές. Καιρός ήταν να βγει και ένα 2πυρηνο δίκαρτο. Αν και η τιμή προβλέπεται αλμυρή... κρίνοντας και από το galaxy s duos..
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Dual standby είναι σύμφωνα με το gsmarena, όχι dual active. Μια χαρά εγώ δεν το βλέπω, με hardware 2 ετών, πόσο μάλλον γι' αυτά που θα ζητάει.
kostas_dr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, εξαρτάται πόσα θα ζητάει.
arxaggelos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή απλά δεν πάιζει να έχει κάτω από 400 (στην Ελλάδα τουλάχιστον), πείτε μου έναν λόγο γιατί να πάτρω αυτήν την μπούρδα και όχι το Note 2. Πιό ηλίθια αβαλογία οθόνης σε αυτές τις ίντσες δεν έχω δει στη ζωή μου. Έκανε την π@π@ριά η LG με το κακάσχημο και δύσχρηστο Vu, και η Samsung είπε να ακολουθήσει. 1
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Αν μιλάς για το απλό, ναι. Το Dual SIM όμως, θα είναι απλά το πιο δυνατό στην κατηγορία του, που για κάποιους θα μετρήσει.
Razor7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 κινητό για τον Orokusaki... who is Orikusaki?? edit: μετά από google searching τον βρήκα http://fc06.deviantart.net/fs42/f/2009/088/6/4/Oroku_Saki_by_ElhasMercy.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα