Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

θέλω να αγοράσω ένα υπολογιστη με 15.4/15.6 οθόνη και λεω να πάρω turbo-x.

Σκεφτομαι ότι θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση ποιο εύκολα σε σχέση με ένα toshiba / hp.

Επίσης είναι ποιο φτηνά η έτσι νομίζω εγώ?

Το λαπτοπ το θέλω για χαζεμα ιντερνετ / κατεβασμα / οχι παιχνιδια οπότε εαν μπορείτε κάντε μου και κάποια πρόταση ... να πάρω με δυνατο επεξεργαστη για να αντέξει ποιο πολυ καιρό?

να προσθέσω ότι θέλω ιντελ και οχι αμδ

τώρα έχω ενα asus netbook 10.1'

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω, dell έχω στην δουλεια ενα latitude E5500 και ειναι σχετικα καλο ..

κοιταζω στο msystem και έχει ποαλυ πραγμα σε ι3 και ι5 ...

τι ειναι ποιο καλο ?

πχ ενας ι3 η ένα ι5 ? δειτε λιγο εδω http://www.msystems.gr/index.php?compare[]=15157&compare[]=14505

Δημοσ.

Το καλύτερο από αυτά που έχουν ειπωθεί ως τώρα είναι το Samsung γιατί και i5 επεξεργαστή έχει κ αυτόνομη κάρτα γραφικών,και επειδή το τελευταίο μου Laptop ήταν Samsung σε διαβεβαιώ ότι από ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαίο,και δεν βγάζει προβλήματα.

Φυσικά όπου και να καταλήξεις θα σου προτείνω να το δεις και από κοντά.

Δες και αυτό > http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10108831

Δημοσ.

Ποτέ Turbo-X. Καταρχήν με ίδια specs, είναι πιο φθηνά από τον ανταγωνισμό. Αυτό κάτι λέει.

Στην πράξη είναι πιο αργά λόγω κακών μητρικών που χρησιμοποιούν και κακής ποιότητας κατασκευή γενικότερα. Ακόμα και οι ίδιοι υπάλληλοι παραδέχονται ότι κάποτε δεν ήταν καλά και όταν τους λες για την ποιότητα αμέσως σου λένε, "Για πότε μιλάς;". Επειδή λοιπόν μπορεί πάλι σε 3-4 χρόνια να τους ξαναρωτήσουμε και να μας πουν το ίδιο, καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει με αυτά τα συστήματα.

Δημοσ.

κοιταξτε... Τα τουρμπο-χ οσο και να τα κραζουμε δεν ειναι χαλια μαυρα. Συμφωνοι οτι η κατασκευη τους ειναι απο πλαστικο, καλης ποιοτητας ομως για να πω την αληθεια αλλα ειναι οικονομικα και μια εγγυηση 2 ας πουμε ετων μπορεις να εχεις το καφαλι σου ησυχο. Εγω εχω ενα με i7 2630qm, 8gb ram, gt 540, wd hdd 750gb@7200rpm για εναμιση χρονο με πανω απο 6 ωρες καθημερινη λειτoυργια(πολλες φορες ανοιχτο για μερες), εχω παιξει απειρα παιχνιδια και δεν εχω βρει προβλημα ουτε με software ουτε με hardware. Το μονο που εκανα ηταν να το εχω πανω σε βαση και να καθαριζω το ανεμιστηρακι απο σκονες. Προσωπικα δεν μπορω να αππτρεψω καποιον απο το συγκεκριμενο λαπτοπ. Αν εχεις τη δυνατοτητα μπορεις να δωσεις 150-200 ευρω παραπανω για να ηρεμισεις πιο πολυ απο θεμα σερβις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...