vagos1983 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα insomniacs...αυτες τις μερες ειμαι σε φαση αναζητησης καινουριας τηλεορασης και θα ηθελα την γνωμη σας.ψαχνω tv 3d full hd led η plasma πανω απο 42-50 ιντσες και οσο παει για χρηση ps3 gaming full και ταινιες hd.τηλεοπτικο σημα δε με νοιαζει καθολου.μπορω να δωσω μεχρι 800 ευρο και περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα μηπως σκασει καμια καλη προσφορα απο ολες της Ηλεκτρονικες αλυσιδες.εχω κανει μια ερευνα αγορας απο το διαδικτυο σχετικα με καποια μοντελα και μου εχουνε κανει εντυπωση καποιεςsamsung-lg-panasonic.σε καποια απο αυτες θα παιξω.για σονυ φευγουνε πολυ ψηλα οι τιμες τους απο οτι βλεπω.οριστε μερικα μοντελα που εχω βρει:http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+47lm615s =742 eyroαυτη η πανασονικ μου χει κανει καλη εντυπωση αλλα θελω να την δω κ απο κοντα τι λεει η εικονα τηςφενεται καλο value for money.http://www.skroutz.gr/s/445175/Panasonic-TX-P50UT50E.html =599 eyroκαι επισης αυτη η samsung ειναι το οριο μου για τα λεφτα που διαθετω.http://www.skroutz.gr/s/1567848/Samsung-UE46ES6100.html 806 eyroακουω τις γνωμες σας και καθε παρατηρηση προταση δεκτη!!επισης ηθελα να ρωτησω αν ξερετε βεβαια υπαρχει καποια προωθητικη καμπανια της samsung με επιστροφη χρηματων για αγορα smart tv??κατι τετοιο ειχε παρει το αυτι μου αλλα δε βρισκω κατι.
vasi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 υπήρχε !! αλλά σε μεγαλύτερα μοντέλα ,προτίμησε την samsung ειναι πραγματικά 100 Hz ,ενω της lg ειναι στα 50 . Προσφατα αγορασα την UE46ES6340 στα 800 με προσφορα απο τα Site: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE46ES6340,99452,397564,505057.html">mediamarkt
adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Αν σε ενδιαφερει πολυ το 3d κοιτα ποια τεχνολογια σου αρεσει της LG η των αλλων ? Εμενα δυστυχως μου αρσει το 3d της LG αλλα το 2d των αλλων
vagos1983 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 υπήρχε !! αλλά σε μεγαλύτερα μοντέλα ,προτίμησε την samsung ειναι πραγματικά 100 Hz ,ενω της lg ειναι στα 50 .Προσφατα αγορασα την UE46ES6340 στα 800 με προσφορα απο τα Site: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE46ES6340,99452,397564,505057.html">http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE46ES6340,99452,397564,505057.html[/url]']mediamarkt υπήρχε !! αλλά σε μεγαλύτερα μοντέλα ,προτίμησε την samsung ειναι πραγματικά 100 Hz ,ενω της lg ειναι στα 50 . Προσφατα αγορασα την UE46ES6340 στα 800 με προσφορα απο τα [link=http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE46ES6340,99452,397564,505057.html]mediamarkt Vasi ωραιο μοντελο αλλα παει 900 ευρο...μεχρι 800 δινω max... εισαι ευχαριστημενος απο τις δυνατοτητες της??εχει τιποτα παραπανω απο την 6100?? θα παω αυτες τις μερες να τις δω απο κοντα να δω πως παιζουνε. Αν σε ενδιαφερει πολυ το 3d κοιτα ποια τεχνολογια σου αρεσει της LG η των αλλων ? Εμενα δυστυχως μου αρσει το 3d της LG αλλα το 2d των αλλων το 3D με ενδιαφερει για παιχνιδια του ps3 και για καποιες ταινιες.το θεμα ειναι δε ξερω ποιο κουραζει περισοτερο το active η το passive. το passive παντως νομιζω ειναι πιο ξεκουραστο 3d για τα ματια. εχω δει ταινια σε φιλο και ειμουνα οκ...ενω το active που εχω δει σε εκθεσεις με κουρασε με την μια!
graphist83 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Η UE46ES6340 ειναι αποκλειστικό μοντέλο μονο για τα media markt. Ειναι ουσιαστικά ολόιδια με την 6100, απλά έχει στα εξτρά της επιπλέον δορυφορικό δεκτή. Στο κομμάτι 3D μαλλον να πας στο active που ειναι Full HD και γενικά αρκετά πιο ευκρινές Θα το ευχαριστηθείς στο gaming μακραν. Οσο για το flickering, αμα χαμηλώσεις λίγο το φωτισμό δεν ειναι τόσο αντιληπτό οσο στις εκθέσεις των καταστημάτων.
vagos1983 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Η UE46ES6340 ειναι αποκλειστικό μοντέλο μονο για τα media markt. Ειναι ουσιαστικά ολόιδια με την 6100, απλά έχει στα εξτρά της επιπλέον δορυφορικό δεκτή. Στο κομμάτι 3D μαλλον να πας στο active που ειναι Full HD και γενικά αρκετά πιο ευκρινές Θα το ευχαριστηθείς στο gaming μακραν. Οσο για το flickering, αμα χαμηλώσεις λίγο το φωτισμό δεν ειναι τόσο αντιληπτό οσο στις εκθέσεις των καταστημάτων. δορυφορικο δεκτη??πιανει τιποτα αξιολογο στην Ελλαδα γιατι δε το ξερω το αθλημα με δορυφορικα. κυριως gaming στο ps3 (περναω αρκετες ωρες και θελω κατι δυνατο eye candy) και ταινιουλες φυσικα. τωρα δε ξερω τι παιζουνε με τα media players η καθε μια εταιρια μη φαμε κανα ακυρο κ αναγκαστω να παρω extra media player αν και το ps3 to εχω κανει media player με wifi με το pc μου για ταινιες. αυριο μεθαυριο θα παω σε 3-4 μαγαζια να τσεκαρω τι πεζει και θα ψαξω τα μοντελα που με ενδιαφερουνε. η panasonic θελω πολυ να την δω γιατι εχει εξαιρετικη τιμη απο εικονα δε ξερω αν και λενε τα καινουρια μοντελα δεν αφηνει ειδωλα στο gaming λογω plasma panel. στα καινουρια μοντελα lg-samsung ειναι eye candy,φοβερη σχεδιαση αλλα δεν ξερω σε βαθος χρονου αν ειναι value for money ειδικα η lg (εχω lg 37 lcd 3ετιας'' δεν θυμαμαι μοντελο αλλα δεν εχει ουτε ουte mpeg4 δεκτη πανω δεν εχω κανενα παραπονο παιζει μια χαρα και το ps3)αλλα πιστευω τα νεα μοντελα led ειναι πολυ ανωτερα... ενα πραγμα που με φοβιζει η samsung ειναι το σερβις της...ειχα crt 32 προ 5ετιας και δεν υπηρχε ανταλλακτικο για επισκευη κ γενικα δεν υπηρχε καθολου συννεοηση μαζι τους γιατι την ειχα χρυσοπληρωσει κ δεν επισκευαστηκε ποτε....
graphist83 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Εφόσον δεν εχεις ασχοληθεί με τα δορυφορικά, δεν νομιζω να σου λειψει. Άλλωστε μιλαμε για ξενογλωσσα κανάλια μονον. Μια χαρα καίγονται και τα νεα πλάσμα πανελ, ειδικα με το gaming. Καλο να το αποφύγεις. Το service εχει αλλάξει, Πλέων έχουν αναλάβει οι ιδιοι οι Κορεατες την αντιπροσωπεία.
vagos1983 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Εφόσον δεν εχεις ασχοληθεί με τα δορυφορικά, δεν νομιζω να σου λειψει. Άλλωστε μιλαμε για ξενογλωσσα κανάλια μονον. Μια χαρα καίγονται και τα νεα πλάσμα πανελ, ειδικα με το gaming. Καλο να το αποφύγεις. Το service εχει αλλάξει, Πλέων έχουν αναλάβει οι ιδιοι οι Κορεατες την αντιπροσωπεία. Σοβαρα δηλαδη λες να γινει στραβη με το gaming για το πανελ της plasma panasonic?? τι προτεινεις δηλαδη να παω σε active 3d led samsung??και αν ποια προτεινεις σε αυτα τα λεφτα αυτη στα mediamarkt??
graphist83 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Βασικα δεν το λεω απλα. Εχουν γινει περιστατικα κανονικα. Ναι μια απο τις δυο που προαναφέρθηκαν λογικα σε καλυπτει. Θα δεις απο κοντα πρωτα ομως.
kostas_dr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ θα προτιμούσα πάντως την 6100, αν θες την προσωπική μου γνώμη.
Ntinaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 δες και τη προσφορα στο πλαισιο της 50αρας πανασονικ
vagos1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 λοιπον επειτα απο αρκετο ψαξιμο πηγα κ ειδα κ απο κοντα τα μοντελα...μαλλον κατα 80% παω για την 50αρα πανασονικ. στο πλαισιο δεν την ειχε ανοιχτη να την δω αλλα πηγα στο mediamarkt με τιμη 899 παρακαλω κ την ειχε αναμεσα σε lg samsung k παιζανε την ιδια ταινια κ μου φανηκε πολυ καλυτερη.. ειδικα ειχε απιθανο μαυρο.... μιλισα επισης εκει με τον υπαλληλο οτι τελικα πεζει burn in?μου λεει αμα την στρωσεις με hd movies τον πρωτο μηνα καλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.μου ειπε κατι κολπακια για να αποφυγω το κακο. αλλιως θα του την φερω κολλαρο κ γελουσε!! επισης δοκιμασα κ το 3d της απλα φοβερο ναι μεν λιγο πιο κουραστικο απο το passive της lg αλλα της lg εχανε παρα πολυ σε ποιοτητα εικονας!!!τα καλα εργαλεια της samsung πανω απο 1100+. lg μου φανηκε δυστυχως πολυ μετρια μονο design. οποτε μαλλον μια τελευταια γυρα κ την τσιμπαω!! στην τιμη που βρισκεται δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο value for money. επισης ειδα τα γυαλακια της πανασονικ λιγο ακριβα γυρως στο 65αρι το ενα (ουτε δωρακι δεν κανουνε γιορταρες μερες)...προτεινετε κατι αλλο? ειχε προσφορα της samsung 2 ζευγαρια κ δεν ηταν επαναφορτιζομενα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα