__D3mIaN__ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Hi again insomniacs, έχω ένα θεματάκι όσο αφορά τη χρήση του Kirnu Arpeggiator. Σαν κύριο πρόγραμμα δημιουργίας μουσικής χρησιμοποιώ το Nuendo της steinberg, ίδιο με cubase. Θέλω λοιπόν και εφόσον έχω midi keyboard, να φτιάξω κάποια arpeggiators, έτοιμα vst samples δεν έχω βρει και ανακάλυψα το kirnu. Είναι δωρεάν, το πέρασα με επιτυχία, το έκανα import μέσα στο nuendo σε ένα δεύτερο κανάλι και στο πρώτο κανάλι έχω imported το atmosphere, ένα synth εν πάση περιπτώσει. Τώρα, αυτό που θέλω να μάθω είναι: - Αν γίνεται ένα midi instrument να συνεργαστεί με ένα άλλο Midi instrument που βρίσκεται σε άλλο κανάλι - Κάπου διάβασα στο ίντερνετ ότι το output channel του synth πρέπει να είναι το input του kinru.. προκειμένου (όπως θα θελα) ο sample ήχος του synth να "μπει" στο kinru και από το interface του kirnu να "παίξω" δημιουργώντας arpeggiators ή ό,τι άλλο θέλω. - Τέλος κάποιος πάλι στο ίντερνετ είχε αναφέρει ότι το kirnu παίζει "εκτός" nuendo, δηλαδή ότι το τρέχω παράλληλα με το nuendo σαν ξεχωριστό πρόγραμμα... πώς όμως θα γίνει αυτό εφόσον το kirnu είναι .dll αρχείο που δε θέλει Install, αλλά πάει κατευθείαν στον VSTplugins φάκελο του nuendo? Σόρρυ για το wall of text, προσπαθώ να γίνω υπερκατανοητός για να λάβω τη βοήθεια που χρειάζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα