simply88 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Συγκεκριμενα ψαχνω για modular! Ο λογος που η αρχικη επιλογη μου ηταν αυτη.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δες αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911093
ninos30 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πάλι θα πω ότι το εν λόγω SMART της ΤΤ είναι πάρα πολύ καλό. Το φτιάχνει η CWT (και όχι η HEC που φτιάχνει τα απλά). Δίνει 42Α στην +12V (44 δίνει το XFX) έχει BRONZE Certification, και 3 χρόνια εγγύηση. Ο λόγος που είναι ακριβό (σχετικά) είναι επειδή είναι modular, κι ως γνωστόν... κοστίζουν Κι επειδή ρωτάς, και 7950 κουμπώνεις πάνω στο PC σου αν θέλεις. Οπότε νομίζω είναι περιττό να πω πως είναι υπεραρκετό και δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο. Το παραπάνω BQ είναι πάρα πολύ καλό, αλλά όπως σου είπα δεν το χρειάζεσαι. 1
simply88 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Οκ σας ευχαριστω αφου μπορω να κουμπωσω 2-3 σκληρους και 2 drive και οτι ακομη θελησω απο καρτες δεν θα παω σε πιο μεγαλο τροφοδοτικο αφου τα 550watt ειναι υπεραρκετα οπως ειπαν οι περισσοτεροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα