anrim27 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 δεν εχει καμια λογικη,γιατι ο μετρητης της δεη μετραει ισχυ ανα ωρα και οχι ενταση ανα ωρα.δε το πιασα. Το εξηγεις λιγο?
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 την ωρα που "βελτιωνεις" το φ πεφτει η καταναλισκομενη ενταση ρευματος αν το λεω σωστα αλλα η συνολικη καταναλωση ισχυος ειναι η ιδια. στο ac η ισχυς ειναι V*I*CosΦ θυμαμαι καλα.
dsdsal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Γεια σας, μήπως κάποιος γνωρίζει αν από το ρολόι της ΔΕΗ μπορώ να τραβήξω και μια δεύτερη γραμμή για το υπόγειο σε μονοκατοικία επειδή δεν μπορώ να πάρω ρεύμα από τον πίνακα του ισογείου;
Ribopaido Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Απαγορεύεται να ανοιχτεί το ρολόι αλλα και να φύγουν παραπάνω απο μια παροχή απο αυτό. Γιατι δεν μπορεις να παρεις απο το ισόγειο?
dsdsal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Όταν λέω από το ρολόι,ενός από τοπινακακι με διακόπτη και ασφάλεια.Ετσι μου είπε ο ηλεκτρολόγος αλλά διέκρινα κάποια σαν ανησυχία στο πρόσωπο του. Το ισόγειο τροφοδοτηται από εναέριο καλώδιο 5 χ10 +1 και ίσως αλλά όταν έβαλα το λέβητα στο υπόγειο κατέβασα μια γραμμή από τον πίνακα του ισογείου 3χ2,5 και για φωτισμο αργότερα έφτιαξα μια οικία 55τ.μ. αλλά δε τη χρησιμοποιώ όμως έβαλα ένα θερμοσίφωνα και φυσικά πρέπει να έχω γραμμή με 4mm και είναι δύσκολο να πάρω από τον πίνακα 5 λεπτά πριν, dsdsal είπε Όταν λέω από το ρολόι,ενός από τοπινακακι με διακόπτη και ασφάλεια.Ετσι μου είπε ο ηλεκτρολόγος αλλά διέκρινα κάποια σαν ανησυχία στο πρόσωπο του. Το ισόγειο τροφοδοτηται από εναέριο καλώδιο 5 χ10 +1 και ίσως αλλά όταν έβαλα το λέβητα στο υπόγειο κατέβασα μια γραμμή από τον πίνακα του ισογείου 3χ2,5 και για φωτισμο αργότερα έφτιαξα μια οικία 55τ.μ. αλλά δε τη χρησιμοποιώ όμως έβαλα ένα θερμοσίφωνα και φυσικά πρέπει να έχω γραμμή με 4mm και είναι δύσκολο να πάρω από τον πίνακα 1 ώρα πριν, Ribopaido είπε Απαγορεύεται να ανοιχτεί το ρολόι αλλα και να φύγουν παραπάνω απο μια παροχή απο αυτό. Γιατι δεν μπορεις να παρεις απο το ισόγειο? Είναι πολύ δύσκολο μεσολαβούν πρεκια 30εκ. συν την πλάκα 20εκ. και πάλι για να διορθώσω ,λέω το ρολόι δεν θα ανοιχτεί , μετά το ρολόι πηγαίνει σε ασφαλειοδιακοπτη και από εκεί παίρνει το ισόγειο εναέρια ,και λέει απότομη ίδιο τον ασφαλειοδιακοπτη να φύγει άλλο καλώδιο ίσως και 3χ10 να πάει για το υπόγειο και θα είναι και χρήσιμο για το μέλλον αν χρειαστεί να μπει νέα γραμμή για το υπόγειο. Φυσικά θα πρέπει να γίνει οριζόντια ιδιοκτησία για να μπει νέο ρολοι 29 λεπτά πριν, dsdsal είπε Όταν λέω από το ρολόι,ενός από τοπινακακι με διακόπτη και ασφάλεια.Ετσι μου είπε ο ηλεκτρολόγος αλλά διέκρινα κάποια σαν ανησυχία στο πρόσωπο του. Το ισόγειο τροφοδοτηται από εναέριο καλώδιο 5 χ10 +1 και ίσως αλλά όταν έβαλα το λέβητα στο υπόγειο κατέβασα μια γραμμή από τον πίνακα του ισογείου 3χ2,5 και για φωτισμο αργότερα έφτιαξα μια οικία 55τ.μ. αλλά δε τη χρησιμοποιώ όμως έβαλα ένα θερμοσίφωνα και φυσικά πρέπει να έχω γραμμή με 4mm και είναι δύσκολο να πάρω από τον πίνακα Είναι πολύ δύσκολο μεσολαβούν πρεκια 30εκ. συν την πλάκα 20εκ. και πάλι για να διορθώσω ,λέω το ρολόι δεν θα ανοιχτεί , μετά το ρολόι πηγαίνει σε ασφαλειοδιακοπτη και από εκεί παίρνει το ισόγειο εναέρια ,και λέει απότομη ίδιο τον ασφαλειοδιακοπτη να φύγει άλλο καλώδιο ίσως και 3χ10 να πάει για το υπόγειο και θα είναι και χρήσιμο για το μέλλον αν χρειαστεί να μπει νέα γραμμή για το υπόγειο. Φυσικά θα πρέπει να γίνει οριζόντια ιδιοκτησία για να μπει νέο ρολοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα