cuneo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ξαφνικα επεσα στη μουγκα, οι συσκευες αναπαραγωγης ηχου εξατμιστηκαν. Στο device manager υπαρχει κιτρινο θαυμαστικο στην onBoard καρτα, στην pci και στον ηχο της webcam. Το ψαχνω εδω και 5 ωρες, εχω δοκιμασει διαφορα αλλα τιποτα... Δε λεει να εμφανιστει συσκευη ηχου Καμμια ιδεα? Εκτος βεβαια απ οτι δοκιμασα εγω. Η επαναφορα συστηματος ειναι αδυνατη. Η επανεγκ/ση των Win ανεπιθυμητη.
deesnider Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Λειτουργικό, xp ή 7; Σε xp το είχα πάθει κι εγώ παλιότερα και λύθηκε με την εγκατάσταση του sp3. Για 7 δεν ξέρω...
cuneo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Win 7-64. Αντιθετα, εγω μαλλον το επαθα μετα απο εγκατασταση ενημερωσεων. Τις οποιες μαλιστα διεκοψα βιαιως.
GothmogGr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Αν μας έλεγες και επακριβώς για ποιες συσκευές μιλάμε!! μητρική-καρτα ήχου - webcam .... Αν και το πιθναοτερο είναι με την βιαιη διακοπη που έκανες να πειραχτηκε κατι στα παραθυρια και χωρις να είναι δυνατή η επαναφορά δυσκολο το κόβω να το γλυτώνεις το format!
cuneo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Eχει σημασια ποιες ειναι οι συσκευες? Οποιες κι αν ειναι το θεμα ειναι οτι ξαφνικα εξατμιστηκαν. Ωστε εσυ στη θεση μου θα εκανες format?
GothmogGr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Εννοειται ότι έχει σημασεις διοτι πολυ απλα μπορει απλα να χρειαζεται να ξαναπερασεις drivers για όλες .... αφαιρώντας πρώτα τα υπολείμματα των παλιων.
cuneo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Mακαρι να λυνοταν ετσι το θεμα, οι drivers περαστηκαν ηδη καμποσες φορες. Στο μεταξυ εθεσα στο bios ως πρωτη boot επιλογη το cd αλλα το συστημα bootαρει απο τον σκληρο. Αυτο πως εξηγειται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα