SlackulatoR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Βρήκα την συγκεκριμένη contact form: http://www.hongkiat.com/blog/ajax-html5-css3-contact-form-tutorial/ την οποία είπα να χρησιμοποιήσω στο site μου, όμως όταν τοποθετώ τον απαρραίτητο στο index αρχείο του site μου δεν λειτουργεί (δεν λαμβάνω τα emails), ενώ αν την ανεβάσω μόνη της σε άλλο directory λειτουργεί κανονικά. Καμιά ιδέα; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2012 από SlackulatoR
lion2486 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Βρήκα την συγκεκριμένη contact form: http://www.hongkiat.com/blog/ajax-html5-css3-contact-form-tutorial/ την οποία είπα να χρησιμοποιήσω στο site μου, όμως όταν τοποθετώ τον απαρραίτητο στο index αρχείο του site μου δεν λειτουργεί (δεν λαμβάνω τα emails), ενώ αν την ανεβάσω μόνη της σε άλλο directory λειτουργεί κανονικά. Καμιά ιδέα;
SlackulatoR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά αυτό που θέλω να κάνω είναι με να γίνει "embed" η contact form στην index σελίδα. Δοκίμασα με iframe και λειτουργεί, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;
lion2486 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά αυτό που θέλω να κάνω είναι με να γίνει "embed" η contact form στην index σελίδα. Δοκίμασα με iframe και λειτουργεί, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;ο καλύτερος, να ενσωματώσεις όλο τον κώδικα μέσα στη σελίδα σου... (κάποια πράγματα δεν θα χρειάζονται πλέον και ίσως να μην δουλεύουν χωρίς μικρές αλλαγές)
SlackulatoR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό έκανα αρχικά αλλά δεν δούλευε εφόσον για να λειτουργήσει η φόρμα πρέπει η σελίδα να είναι .php και εγώ τοποθετώ τον κώδικα στην index.html. Δοκίμασα και να αλλάξω την index σε .php αλλά πάλι δεν δούλεψε.Αν την αφήσω στο iframe θα έχω πρόβλημα;
defacer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί δεν μετονομάζεις απλά το index.html σε .php?
SlackulatoR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό γράφω στο παραπάνω ποστ, ότι το δοκίμασα αλλά δεν δούλεψε.
lion2486 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό γράφω στο παραπάνω ποστ, ότι το δοκίμασα αλλά δεν δούλεψε.Τι ακριβώς δεν δούλεψε; η php? η javascript?
SlackulatoR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Ακόμη και όταν άλλαξα το index.html σε index.php δεν λάμβανα τα emails.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα