mar.kt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 χρειάζομαι τη βοήθειά σας..κάνω μια εργασία στο word και έχω ένα θέμα με τον αυτόματο πίνακα περιεχομένων..το κεφάλαιο 5 μου το βγάζει 2 φορές, στις σελίδες 10 και 11, ενώ το κεφ.5 στην πραγματικότητα ξεκινάει στη σελίδα 11. το κεφάλαιο 4 μου το βγάζει πάλι 2 φορές, αλλά αυτή τη φορά μου το δείχνει ως εξής: κεφ.4...σελ.7 κεφ.4...σελ.7 κάνω ανανέωση του πίνακα κ δεν αλλάζει τίποτα...δεν καταλαβαίνω τι γίνεται...έχει κανείς καμία ιδέα; όποιος ξέρει ας βοηθήσει, χρειάζομαι γρήγορα βοήθεια! ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Πάτησε το κουμπί που δείχνει τα "κρυφά" σύμβολα μορφοποίησης για να εντοπίσεις τι είναι αυτό που προκαλεί τα προβλήματα που περιγράφεις.
mar.kt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 το έκανα ήδη αλλά δεν μπορώ να δω κάτι περίεργο...
makfil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Τότε, θα έλεγα να διαγράψεις τη σελιδοποίηση με τον πίνακα περιεχομένων και να την ξανακάνεις. 1
kyriakh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Γιά πάτα προβολή/χάρτης εγγράφου, και λογικά θα είναι 2 φορές ο τίτλος.Αν είναι έτσι, το βρήκαμε. Μετα πάτα την προβολή διάρθρωσης, όπου βλέπεις + διπλοκλίκαρε ώστε να μείναι μόνο ο τίτλος, και ξανακοίτα αν είναι όντως 2 φορές,σβήστα.Τα σβήνεις πατώντας το +, και μετά delete ή να σε βοηθήσω αν θες με το team viewer να τελειώνεις
dimitaggelou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Λίγο αργά για να βοηθήσω τον mar.kt αλλά για όποιον άλλο έχει απορίες υπάρχει σε βιντεο-μαθήματα δωρεάν όλο το word στο http://webstudies.gr/ . Νομίζω βέβαια, οτι πρέπει πρώτα να γραφτείς σαν free μέλος, check it out
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα