tapiler Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 παιδια σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο λαπτοπ γτ το παλιο μου δεν με καλυπτει πια σαν αποδοση . εχω ακουσει διαφορα εδω μεσα για τα turbo-x αλλα προσφατα επεσε αυτο στο ματι μου και με εχει βαλει σε τεραστιο διλλημα , τα χαρακτηριστικα του ειναι απιστευτα και η τιμη του μποστα σε αυτα που φαινεται να παρεχει ειναι τελεια . εχετε να μου προτεινεται κατι αλλο με αναλογα χαρακτηριστικα και αναλογη τιμη(μεχρι 1000) ?
coolerman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 εαν διαθετεις 1000 ευρω..παιρνεις μηχανημα "βαρβατο" οχι turbo x[αλια] παιζεις παιχνιδια..γενικα πες για τη χρηση το θες! περιεργο...δεν εχει απαντησει ο αντωνης
tapiler Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 το θελω 1) για δυνατο gaming ( δηλ. να παιζω ικανοποιητικα τους καινουργιους τιτλους πχ absolution ) 2) πολυ ταινιες για αυτο ψαχνω 1920χ1080 και 17αρα αν γινεται επισης θα γουσταρα τρελα να ειχε και blu ray 3) αρκετες ωρες χρηση την ημερα , πολυ multitasking μολις ειδα και αυτο http://www.skroutz.g...t-Keyboard.html αξιζει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα