Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote data-author="aklostr" Μασουτης με -40% μέχρι το Σάββατο σε oral b + κουπόνι από επιθυμιες(-7€ υπάρχει σήμερα 31/01) βγαίνει η vitality 7,99</blockquote>

Δεν ισχύει το κουπόνι , πήγα να εκτυπώσω και

Τα κουπόνια δεν είναι διαθέσιμα.

Συγγνώμη, η συγκεκριμένη προσφορά έχει εξαντληθεί.

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως και σε carrefour που πήγα σήμερα (Νέο Ηράκλειο), είδα ταμπέλα που έλεγε 40% σε προϊόντα oral b.

Δεν είδα τιμές στο ράφι όμως,γιατί την είδα όταν έφευγα στο ταμείο

Δημοσ.

<blockquote data-author="aklostr" Μασουτης με -40% μέχρι το Σάββατο σε oral b + κουπόνι από επιθυμιες(-7€ υπάρχει σήμερα 31/01) βγαίνει η vitality 7,99</blockquote>

Δεν ισχύει το κουπόνι , πήγα να εκτυπώσω και

Τα κουπόνια δεν είναι διαθέσιμα.

Συγγνώμη, η συγκεκριμένη προσφορά έχει εξαντληθεί.

Μόλις τύπωσα το κουπόνι, ισχύει μέχρι 22/02

Δημοσ.

Πάντως και σε carrefour που πήγα σήμερα (Νέο Ηράκλειο), είδα ταμπέλα που έλεγε 40% σε προϊόντα oral b.

Δεν είδα τιμές στο ράφι όμως,γιατί την είδα όταν έφευγα στο ταμείο

εχω γραψει παραπισω, καπου 15 ευρω

με -7 ευρω το κουπονι, μιλαμε για 8 ευρω τελικη!

Μόλις τύπωσα το κουπόνι, ισχύει μέχρι 22/02

το ιδιο κ εγω, παιζουν τωρα!

(οριο ενα κουπονι ανα μηνα ειδα, πηγα κ για αλλα κ δεν με αφησε)

το κουπονι λεει ξεκαθαρα για την vitality. επειδη την εχω ηδη, θα δοκιμασω μηπως το δεχθουν κ για την trizone...

Δημοσ.

το κουπονι λεει ξεκαθαρα για την vitality. επειδη την εχω ηδη, θα δοκιμασω μηπως το δεχθουν κ για την trizone...

Τα μπέρδεψες λίγο.  Vitality λέγεται το μοντέλο του σώματος, ενώ Trizone λέγεται η κεφαλή.  Μπορείς να βρεις το σώμα Vitality με διάφορες κεφαλές, στη ίδια τιμή: trizone, dual, precision, white.  Τα χριστούγεννα με κουπόνι από epithimies εγώ πήρα Vitality Trizone και η κοπέλα μου Vitality Precision.  Οι κεφαλές είναι εναλλασσόμενες, δεν ταιριάζουν μόνο σε ένα σώμα ή σε έναν τύπο σώματος. 

• Like 2
Δημοσ.

ναι φιλτατε arxaggelos το καταλαβα σημερα που διαβαζα διαφορα.

οποτε αγοραζω αφοβα!

(οχι τιποτε αλλο, γιατι εχω 8 ανταλλακτικες κεφαλες που ειχα παρει απο τον γνωστο τυπο στο ebay κ ηθελα να μπορω να τις χρησιμοποιησω κ με την νεα μηχανη).

ευχαριστω για την διευκρινηση κ την επιβεβαιωση!

Δημοσ.

Ένα λευκό χαμόγελο και από εμένα στον TS , 6.56€ τελική -έκπτωση στα carefour , -10% , - κουπόνι από επιθυμίες

Δημοσ.

φίλε αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να εξηγήσεις αναλυτικά πως κατάφερες να πάρεις τόσο φτηνά την  οδοντόβουρτσα?

• Like 1
Δημοσ.

φίλε αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να εξηγήσεις αναλυτικά πως κατάφερες να πάρεις τόσο φτηνά την  οδοντόβουρτσα?

H οδοντόβουρτσα κάνει 24,99 και πάει 14.99 με 40% κάτω της προσφοράς,-10% που έχουν κάποια καρφουρ σε όλα τα είδη, και το κουπόνι από epithimies.gr -7ευρω.......

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ.Μόλις πήρα την vitality dual clean και οδοντόκρεμα Oral-B pro-expert (και αυτό με κουπόνι απο επιθυμίες) στα 8,52€ (7,94+0,58). thanks guys!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...