ssof Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 <blockquote data-author="aklostr" Μασουτης με -40% μέχρι το Σάββατο σε oral b + κουπόνι από επιθυμιες(-7€ υπάρχει σήμερα 31/01) βγαίνει η vitality 7,99</blockquote> Δεν ισχύει το κουπόνι , πήγα να εκτυπώσω και Τα κουπόνια δεν είναι διαθέσιμα. Συγγνώμη, η συγκεκριμένη προσφορά έχει εξαντληθεί.
s2117 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Πάντως και σε carrefour που πήγα σήμερα (Νέο Ηράκλειο), είδα ταμπέλα που έλεγε 40% σε προϊόντα oral b. Δεν είδα τιμές στο ράφι όμως,γιατί την είδα όταν έφευγα στο ταμείο
aklostr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 <blockquote data-author="aklostr" Μασουτης με -40% μέχρι το Σάββατο σε oral b + κουπόνι από επιθυμιες(-7€ υπάρχει σήμερα 31/01) βγαίνει η vitality 7,99</blockquote> Δεν ισχύει το κουπόνι , πήγα να εκτυπώσω και Τα κουπόνια δεν είναι διαθέσιμα. Συγγνώμη, η συγκεκριμένη προσφορά έχει εξαντληθεί. Μόλις τύπωσα το κουπόνι, ισχύει μέχρι 22/02
nek4d Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως και σε carrefour που πήγα σήμερα (Νέο Ηράκλειο), είδα ταμπέλα που έλεγε 40% σε προϊόντα oral b. Δεν είδα τιμές στο ράφι όμως,γιατί την είδα όταν έφευγα στο ταμείο εχω γραψει παραπισω, καπου 15 ευρω με -7 ευρω το κουπονι, μιλαμε για 8 ευρω τελικη! Μόλις τύπωσα το κουπόνι, ισχύει μέχρι 22/02 το ιδιο κ εγω, παιζουν τωρα! (οριο ενα κουπονι ανα μηνα ειδα, πηγα κ για αλλα κ δεν με αφησε) το κουπονι λεει ξεκαθαρα για την vitality. επειδη την εχω ηδη, θα δοκιμασω μηπως το δεχθουν κ για την trizone...
arxaggelos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 το κουπονι λεει ξεκαθαρα για την vitality. επειδη την εχω ηδη, θα δοκιμασω μηπως το δεχθουν κ για την trizone... Τα μπέρδεψες λίγο. Vitality λέγεται το μοντέλο του σώματος, ενώ Trizone λέγεται η κεφαλή. Μπορείς να βρεις το σώμα Vitality με διάφορες κεφαλές, στη ίδια τιμή: trizone, dual, precision, white. Τα χριστούγεννα με κουπόνι από epithimies εγώ πήρα Vitality Trizone και η κοπέλα μου Vitality Precision. Οι κεφαλές είναι εναλλασσόμενες, δεν ταιριάζουν μόνο σε ένα σώμα ή σε έναν τύπο σώματος. 2
nek4d Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ναι φιλτατε arxaggelos το καταλαβα σημερα που διαβαζα διαφορα. οποτε αγοραζω αφοβα! (οχι τιποτε αλλο, γιατι εχω 8 ανταλλακτικες κεφαλες που ειχα παρει απο τον γνωστο τυπο στο ebay κ ηθελα να μπορω να τις χρησιμοποιησω κ με την νεα μηχανη). ευχαριστω για την διευκρινηση κ την επιβεβαιωση!
ssof Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ένα λευκό χαμόγελο και από εμένα στον TS , 6.56€ τελική -έκπτωση στα carefour , -10% , - κουπόνι από επιθυμίες
sintalkas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 φίλε αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να εξηγήσεις αναλυτικά πως κατάφερες να πάρεις τόσο φτηνά την οδοντόβουρτσα? 1
chsam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 φίλε αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να εξηγήσεις αναλυτικά πως κατάφερες να πάρεις τόσο φτηνά την οδοντόβουρτσα? H οδοντόβουρτσα κάνει 24,99 και πάει 14.99 με 40% κάτω της προσφοράς,-10% που έχουν κάποια καρφουρ σε όλα τα είδη, και το κουπόνι από epithimies.gr -7ευρω.......
nikolasR200 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ισχύει ακομα παιδιά..?? λίγο αργά το είδα μάλλον..
nobetono Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Το κουπόνι ισχύει ακομη απ΄ότι βλέπω( http://www.epithimies.gr/%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1/koyponi). Ψάξε στα καρφουρ να δεις αν την εχουν ακόμα στα 14.90. Τυπωσε το κουπόνι και την παίρνεις με 7.90 (την πήρα τόσο τη δευτερα).
katcos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ισχύει ακομα παιδιά..?? λίγο αργά το είδα μάλλον.. Στα CRF το 40% ισχύει μέχρι 9/2/2013 αν δεν απατώμαι.
JohnMik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Επιβεβαιώνω κι εγώ.Μόλις πήρα την vitality dual clean και οδοντόκρεμα Oral-B pro-expert (και αυτό με κουπόνι απο επιθυμίες) στα 8,52€ (7,94+0,58). thanks guys!
thessalonikios28 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 το κουπονι ισχυει για αγορα κεφαλων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις