louros7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Φτιαχνω ενα κουτι μεγαλο που θα ειναι και γραφειο,με τζαμι απο πανω. Επειδη μου αρεσει το modding και γενικα να ''επεξεργαζομαι'' τα pc,φτιαχνω κατι σαν κ αυτο: http://forum.coolermaster.com/viewtopic.php?f=49&t=14781 Και θα ηθελα να ασχοληθω με w/c αλλα καταλαβαινω και ξερω οτι τα χρηματα που διαθετω ειναι λιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Κρατα καλυτερα τα λεφτα σου. Τετοια project θελουν πολλλλλλλλλλλλλα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Για να έχει νόημα αυτό που πας να κάνεις θες 2500 ευρώ μόνο για το pc και άλλα 1500 για το γραφείο και την ψύξη. Αλλιώς θα είναι απλά γραφικό είναι η ταπεινή μου γνώμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Για να έχει νόημα αυτό που πας να κάνεις θες 2500 ευρώ μόνο για το pc και άλλα 1500 για το γραφείο και την ψύξη. Αλλιώς θα είναι απλά γραφικό είναι η ταπεινή μου γνώμη. Πιο μεσα στο ολο budget δεν μπορουσες να πεσεις να ξες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρεις τι γίνεται? Και μένα με εντυπωσίασε αυτό το projeckt και το έχω σταμπάρει εδώ και καιρό. Αλλά δεν υπάρχει χρήμα.. Eκει μέσα δεν μπαίνει τίποτα λιγότερο από 3930Κ αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί. Άντε στήριξε το μετά όμως... Ακόμα και να μην το χρειάζεσαι το cf/sli με τις 7970/680 πρέπει να το κάνεις για να γεμίσεις το χώρο... Πέρα από όλα αυτά, τέτοια πρότζεκτ θέλουν να υπολογίσεις και τα πεταμένα λεφτά. 500 ευρώ πχ επειδή έκανες το τάδε λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρεις τι γίνεται? Και μένα με εντυπωσίασε αυτό το projeckt και το έχω σταμπάρει εδώ και καιρό. Αλλά δεν υπάρχει χρήμα.. ασε ασε ... θα τα κλαψω τα ευρα μου αλλα χαλαλι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρεις ότι θα μάθω που μένεις και θα έρθω αν χτίζεις κάτι τέτοιο, έτσι? Είμαστε και στην ίδια πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρεις ότι θα μάθω που μένεις και θα έρθω αν χτίζεις κάτι τέτοιο, έτσι? Είμαστε και στην ίδια πόλη. Αν θες ελα. Ευχαριστως ! Off topic out~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 ενταξει μπορεις να το κανεις κ με λιγοτερα φραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 κάποτε είχαμε φτιάξει ενα τέτοιο γραφείο αλλά σε μαραγκο. κουτί πόδια και τζάμι απο πάνω. απλώνεις τα parts και στήνεις και μια υδροψηξη με μεγάλο custom tank για να γεμίσει ο χώρος. Βέβαια δεν ήταν καθόλου οικονομικό και σίγουρα τέτοια εποχή δεν είναι για δινεις χρήματα σε π@π@ριες Με ένα πρόχειρο υπολογισμό για υδρόψυξη custom με 1/2'' σωλήνες, αντλία 1000-1200λτ/ω , διπλο ψυγείο ,tank, block μονο για cpu + τα παρελκόμενα μου βγαίνει περίπου στα 250,00 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Προτεινε μου μια custom υδρόψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 διπλο radiator ή ψυγειο ford transit του 87 20e-40e αντια eheim ~ 1000lt/h 50-60 e tubes σιλικονης 1/2'' 3m 15e και πολλά βάζω custom reservoir( μεγαλουτσικο να μη βραζουν τα νερα) 50e ρακορ και σφυχτιρακια από υδραυλικα (είναι λιγο μεγάλα αλλά τσάμπα) 15e cpu block 60e φουρφουρια ~ 10e Νερακι απιονισμενο και λιγο bettadin για τα φυκια ή νερο για w/c της αγορας Δε ΄Βγαίνει πάνω απο 250 ευρώ αλλα αν δεν εχεις κάποιον δίπλα σου που το εχει ξανακάνει μην το επιχειρησεις... θα τα κάνεις μουσκεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 διπλο radiator ή ψυγειο ford transit του 87 20e-40e αντια eheim ~ 1000lt/h 50-60 e tubes σιλικονης 1/2'' 3m 15e και πολλά βάζω custom reservoir( μεγαλουτσικο να μη βραζουν τα νερα) 50e ρακορ και σφυχτιρακια από υδραυλικα (είναι λιγο μεγάλα αλλά τσάμπα) 15e cpu block 60e φουρφουρια ~ 10e Νερακι απιονισμενο και λιγο bettadin για τα φυκια ή νερο για w/c της αγορας Δε ΄Βγαίνει πάνω απο 250 ευρώ αλλα αν δεν εχεις κάποιον δίπλα σου που το εχει ξανακάνει μην το επιχειρησεις... θα τα κάνεις μουσκεμα... Πως το εννοεις αυτο? Γιατι εγω πρωτη φορα μοναχος μου τα κανα και τρεχει ρολοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosem Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εσυ εισαι Αρης γι αυτο πετυχες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 διπλο radiator ή ψυγειο ford transit του 87 20e-40e αντια eheim ~ 1000lt/h 50-60 e tubes σιλικονης 1/2'' 3m 15e και πολλά βάζω custom reservoir( μεγαλουτσικο να μη βραζουν τα νερα) 50e ρακορ και σφυχτιρακια από υδραυλικα (είναι λιγο μεγάλα αλλά τσάμπα) 15e cpu block 60e φουρφουρια ~ 10e Νερακι απιονισμενο και λιγο bettadin για τα φυκια ή νερο για w/c της αγορας Δε ΄Βγαίνει πάνω απο 250 ευρώ αλλα αν δεν εχεις κάποιον δίπλα σου που το εχει ξανακάνει μην το επιχειρησεις... θα τα κάνεις μουσκεμα... Πως το εννοεις αυτο?Γιατι εγω πρωτη φορα μοναχος μου τα κανα και τρεχει ρολοι. Εκτοσ απο το να προτεινουμε πραγματα θα πρεπει να προειδοποιουμε και για ενδεχομενουσ κινδυνουσ. θεωρω λογικο οτι ο φιλοσ πρέπει να καταλάβει οτι υπάρχει κίνδυνος αν κανει κατι λαθοσ ειτε απο αγνοια ειτε απο απροσεξια το συστημα του απο PC να γίνει ενυδρειο, ειδικά αν δεν ειναι εξοικειωμενος με τα υδραυλικά! Μπορεί να ειναι εύκολο να στηθεί αλλα συνήθως τις χαζομαρες στα εύκολα τις κάνουμε...Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα