louros7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Παδια θελω τη βοηθεια σας για να φτιαξω ενα συστημα υδροψυξης,οχι παρα πολυ ακριβο. Επειδη μου αρεσει το modding,αυτο το καιρο φτιαχνω ενα μεγαλο κουτι pc το οποιο θα ειναι και γραφειο,σαν του L3p οχι το ιδιο βεβαια.Απλα απο υδροψυξη δε σκαμπαζω πολλα και θελω να με βοηθήσετε (τι να παρω,απο που) Δε θελω καποιο ''τρελο'' συστημα υδροψυξης(ψυξη cpu μονο,αρχικα),απλα να ειναι αξιοπιστο κ να ειναι λιγο εφετζιδικo. Απλα εχω ενα κιτ υδροψυξης,που δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε http://www.thermalta...?S=1248&ID=1480 Επειδη δε μπορω να δωσω πολλα λεφτα για αρχη, μου ειπαν να κρατησω το bay tank της thermaltake και να αγορασω water block και 3πλο ψυγειο Γινεται αυτο ή μου προτεινεται κατι αλλο? Για waterblock και ψυγειο σκεφτομαι αυτα: http://www.ekwb.com/...54/category/32/ http://www.ekwb.com/...acy-nickel.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 βαλε λεφτα και για σωληνες, fans, υγρο, ρακορ, αντλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Εχεις να μου προτεινεις κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μεχρι ποσα διαθετεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 για αρχη το πολυ 200 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Θες και μελλοντικη υποστιριξη γραφικων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ναι,καλο θα ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 θα πεταξεις τα λεφτα σου.μη παρεις. παρε καλυτερα μια πολυ καλη αεροψυκτρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Φτιάχνω ένα κουτί μόνος μου και θέλω να βάλω υδροψυξη και για μόστρα και για καλύτερη ψύξη Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Τοτε πρεπει να διαθεσεις καποια λεφτα παραπανω για κατι καλο. Και για καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Για κάρτα γραφικών όχι ακόμα Για αρχή δε θέλω κανά τέλειο σύστημα,απλά κάποιο αξιοπρεπές Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Τοτε δεν αξιζει. Ακουμε που σε λεω. Κρατα καλυτερα τα λεφτα σου για πιο μετα ή πανε φατα με φιλου εξω. Δεν σου τα λεω ετσι λογια του αερα. Εσκασα 5κατοσταρικα για w/c. Επισης για ποιο κουτι μιλαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Φτιάχνω ένα κουτί μόνος μου και θέλω να βάλω υδροψυξη και για μόστρα και για καλύτερη ψύξη Sent from my iPhone using Insomnia αν εχεις λεφτα για πεταμα καντο αλλιως θα πληρωσεις πολυ ακριβα τη μοστρα και παιζει να εχεις και χειροτερη ψυξη με φτηνη υδροψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 δεν αξιζει δηλαδη σιγα σιγα να φτιαξω ενα συστημα w/c? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 δεν αξιζει δηλαδη σιγα σιγα να φτιαξω ενα συστημα w/c? δεν υπαρχει το σιγα-σιγα στο συγκεκριμενο πραμα για εμενα. για να σου δωσω να καταλαβεις. με 200 ευρω που θα πανε μονο στο cpu με το ζορι θα χτυπας μεγαλες αεροψυκτρες. για να μπορεις να βαλεις και μια καρτα γραφικων πιο μετα θα θες 70-100 μονο για το μπλοκ της καρτας. επισης θα πρεπει να σκεφτεις οτι θα χρειαστεις και μια πιο δυνατη αντλια. οποτε εχουμε παει στο budget λιγο πιο πανω. για να βγαλεις κατι αξιοπρεπες και για καρτα μαζεψε κι'αλλα λεφτα αν το θες τοσο πολυ. Επισης για τι κουτι μιλαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα