Προς το περιεχόμενο

Sony: Χρονοδιάγραμμα αναβαθμίσεων σε Jelly Bean για τη σειρά Xperia του 2012


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα ενημερωμένα σχέδια της για την αναβάθμιση των μοντέλων της στην έκδοση Jelly Bean του Android, γνωστοποίησε πριν λίγο η Sony.Η ενημέρωση αφορά τα android smartphone της εταιρείας που κυκλοφόρησε το 2012 με πρώτα τα Xperia T, Xpera TX και Xperia V τα οποία θα λάβουν πρώτα την αναβάθμιση το Φεβρουάριο του 2013.

 

Τέλος Μαρτίου της νέας χρονιάς θα ξεκινήσει το δεύτερο κύμα αναβαθμίσεων σε Jelly Bean για για τα μοντέλα Xperia P, Xperia go και Xperia J ενώ τον Απρίλιο θα πάρουν σειρά τα Xperia S, Xperia SL, Xperia ion και Xperia acro S.

 

Παράλληλα η Sony γνωστοποίησε και συγκεκριμένα μοντέλα για τα οποία δεν θα κυκλοφορήσει την αναβάθμιση και σε αυτά περιλαμβάνονται τα Xperia U, Xperia sola, Xperia miro και Xperia tipo.

 

Link.png Site: http://blogs.sonymobile.com/2012/12/17/update-on-sony-software-upgrades-including-uplift-to-jelly-bean-android-4-1-for-2012-xperia-smartphones[/url]']Sony Blog

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαραδεκτη ΚΑΙ η Sony οπως και ολες οι εταιριες....εγω το xperia P εχω και θα παρω την αναβαθμιση αλλα ειναι τουλαχιστον γελοιο συσκευες οπως το Sola και το U να μην παιρνουν την αναβαθμιση οταν ο κουβας το E θα ερχεται με προεγκατεστημενο Jelly Bean.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι κρίμα γιατί τα περισσότερα κινητά έπρεπε να πάρουν αναβάθμιση μέσα στις γιορτές και όλοι οι σειρά xperia του 2012 να φθάσει έως την 5.0 έκδοση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια ολοι τα ιδια λεμε, ειτε εχουμε galaxy s (samsung δεν θα σε ξαναεμπιστευτουμε) είτε εχουμε optimus (LG δεν θα σε ξαναεμπιστευτουμε) κτλ κτλ κτλ. Καρτελ ειναι, τους συμφέρει να μην αναβαθμιζουν ωστε να εχεις λογο να παρεις καινουργιο κινητο

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα λογισμικό δεν μπορει να παίξει σε όλα τα τηλέφωνα παιδια,είτε για λόγους marketing είτε για λόγους δυνατοτήτων της κάθε συσκευής!Το κουφο ειναι ότι θα κυκλοφορήσουν συσκευές με λιγότερες δυνατότητες απο συσκευές που ήδη κυκλοφορούν αλλα θα υποστηρίζουν το πιο καινούριο λογισμικό,με ένα και μοναδικό αποτέλεσμα..να σέρνονται!!!!!Οπως και να χει όμως αυτο δεν θα αλλάξει!Η οδός λοιπόν ειναι μια..root και όλα οκ!Και έχεις ότι γουσταρεις!Είμαι χρήστης ios(που πολλοί κραζουν)με jailbreak απο την πρώτη κιόλας επαφή με το iOS,αλλα ένα πρόβλημα που δεν θα με απασχολούσε ποτε θα ήταν αν η συσκευή μου θα υποστήριζε το καινούριο λογισμικο!Και για να μην εχουμε αντιπαραθέσεις δεν υποστηρίζω κάτι απλα λέω τη γνώμη μου,έχω περάσει και εγω απο αρκετα τηλέφωνα και έχω φάει πίκρες!

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

¨Ελεος ρε παιδιά γιατί αυτά στο SOle? Επόμενη φορά θα πάρω ένα Galaxy να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,καλυτερα να παρεις ενα nexus.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανονικα και τα δικα μας neo v st15 mini θα επρεπε να παρουν την αναβαθμιση γιατι τα γνωστα προβληματα με το wi-fi εμεις τι φταιμε εκει στα καλα καθουμενα με full σημα να λεει η συνδεση διακοπηκε δεν τρεπονται λιγο λεω εγω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...