Προς το περιεχόμενο

Nokia 6610: Τρεμοπαιγμα οθονης στα παιχνιδια

SupaCoopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα εβρυμπαντυ.

Ειναι καμια βδομαδα που πηρα το Nokia 6610. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος, η μπαταρια κραταει πολυ, το πληκτρολογιο βολικο (αν και ειχα συνηθισει αλλιως τα Ελληνικα), λειτουργιες αρκετες και εχει και ραδιοφωνο για το ξεκαρφωμα. Η οθονη εντυπωσιακη, καθαρη και μεγαλη, ψαρωνει οποιον την πρωτοβλεπει. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν παιζω το javaπαιχνιδο Bounce, που εχει scrolling, η οθονη που και που κανει ενα μικρο τρεμοπαιγμα, καπως σαν να πεφτει και να επανερχεται η φωτεινοτητα. Μπορει καποιος φιλος κατοχος του 6610 να μου πει αν εχει παρατηρησει κατι παρομοιο; Αναρωτιεμαι αν φταιει γενικα το μοντελο, αν εχω πεσει σε προβληματικη συσκευη ή αν ειναι bug του συγκεκριμενου παιχνιδιου. Αλλα παιχνιδια με scrolling δεν εχω για να συγκρινω, παντως στα μενου κλπ δεν μου το εχει κανει ποτε.

Ευχαριστω πολλα

Δημοσ.

Υποθέτω ότι τα παιχνίδια σε Java ζορίζουν αρκετά τις συσκευές γιατί κάτι στο SE T610 ο φωτισμός της οθόνης τρεμοπαίζει πολλές φορές όταν τρέχει Java εφαρμογές

Δημοσ.

Kι εμενα το κανει και στο μενου οχι παντα αλλα αναιπεσθητα!

Παντως η οθονη αρκετα ποιοτικη κ ευκρινης!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

kai se emena simvainei polles fores. eite tremopaizei eite xamilonei o fotismos kai xreiazetai na pieso ligo tin prosopsi gia na epanaferthei. den ksero an ftaine oi sigekrimenes siskeves mas....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...