Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πουριτανισμός θε μου.

Σιγά το τραγικό πράγμα. Εκτίθεται το παιδί σε σκληρό πορνό. Και;

Ακούω σοβαρές έρευνες επί του θέματος.

Τι θα πάθει το παιδί άμα βλέπει τέτοια; Στη χειρότερη να βαρεθεί πιο γρήγορα.

Με τα παιδιά σου επικοινωνείς. Τους λες τι είναι σωστό και λάθος κατά τη γνώμη σου και ελπίζεις ότι θα έχει αρκετό κύρος για να σε ακούσουν.

Τα απαγορεύται είναι για τα πολυ μικρά παιδιά και τους αμόρφωτους γονείς. Α και για τους έφηβους. Αυτές οι ορμόνες είναι beyond reason.

Ευτυχώς ακόμα και οι uber πουριτανοί Άγγλοι απέρριψαν αυτή τη βλακεία.

Δημοσ.

Αντί να είναι προαιρετικό το ξεκλείδωμα του πορνό, το πιο σωστό θα ήταν να είναι προαιρετικό το κλείδωμα του και δωρεάν. όποιος γονιός ήθελε, πέρα απ τα πρόσθετα μέτρα, θα είχε και το μέτρο του provider για να κλειδώσει τις σελίδες αυτές..

Δημοσ.

Τι ηλιθιότητες. Η τσόντα τους έφταιξε...

Σαν τους αμερικάνους και αυτοί, που μπορεί μια ταινία να δείχνει τον ψυχοπαθή δολοφόνο να σφάζει και να διαμελίζει τα θύματα του και μετά να τα ψύνει στο μπάρμπεκιου αλλά αν δείξει κανα βυζί φρικάρουν.

Όπως πάντα κάθε είδους λογοκρισία γίνεται για να προστατέψει τα παιδιά (και να χτυπήσει την παιδική πορνογραφία, αυτό το ξέχασαν τώρα).

Άλλωστε:

http://www.youtube.com/watch?v=YjTbuUR7A5g

• Like 1
Δημοσ.

Ότι να ναι, δεν ευνουχίζουν-κλειτοριδεκτομούν τα παιδάκια καλύτερα, να μη μπορούν να κάνουν τίποτα, να χουνε και το κεφάλι τους ήσυχο?

Καραανωμαλάρες του κερατά, λες και κατεβήκαμε απο τα δέντρα...
Σιχτίρ

Δημοσ.

Ωστε το προβλημα για τα παιδια μας ειναι αυτες οι τσοντες?? Να τις εξαφανισουμε!!
Ετσι κι αλλιως δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλατε!!!!

@gtajunkie Καθε φορα που διαβαζω ή βλεπω μια ειδηση για καποιο δυστυχημα συγκινουμαι και αρκετες φορες δακρυζω. "Χαιρομουν" που τοσα SoF, Hitman, CS, Mortal Kombat (και αλλα παρομοια) δεν ειχαν καταφερει να με κανουν αναισθητο μπροστα στον θανατο και στον πονο. Πριν απο μια βδομαδα, μου εδειξε ενας φιλος, δυο βιντεο απο μουσουλμανους στην Αφρικη την ωρα που δολοφονουν κοσμο. Στο ενα τους εχουν στημενους στον τοιχο και τους ριχναν με καλασνικοφ, στο αλλο στα γονατα και τους εκτελουσαν στεγνα. (Ειναι απο της σπανιες φορες που δεν με εκφραζει η ελληνικη γλωσσα οποτε θα το πω στα αγγλικα) I DIDN'T EVEN BLINK!!!!! Στην τελικη απο την ιδια οθονη εχω δει, και διαπραξει, τοσες εκατομμυρια δολοφονιες και εκτελεσεις (με ολο και πιο ρεαλιστικα γραφικα και κινησεις).

p.s. Εμεις που πηγαμε δημοτικο το '80 και το '90 θυμομαστε ακομα τις αγαπημενες "τραπουλες" και τα "περιοδικακια" που τα δειχναν ΟΛΑ, οχι σαν τα φλωρικα πλειμποι και πεντχαουζ.

Δημοσ.
"μόνο το 35% των ερωτηθέντων γονέων που έλαβαν μέρος στην έρευνα συμφώνησαν με μια τέτοια προσέγγιση."

-Το υπόλοιπο 65% ήταν άντρες!

ΧΑΧΑΧΑ! Πολύ σωστό..

Δημοσ.
γνωστό και ως εφηβικό σεξ, ή απλά σεξ

Χωρίς να θέλω να ακουστώ πουριτανός, καθότι δεν θεωρώ ότι είμαι, έχει διαφορά το σεξ, ακόμα και το εφηβικό σεξ, από την σεξουαλική πράξη μέσα σε σχολικό χώρο και 4-5 να σε καταγράφουν με τα κινητά τους, να κάνουν χαβαλέ και πλάκα σαν να βρίσκονται σε στριπτιδαδικο και να το μοιράζουν αργότερα σε όλο το σχολείο και να ανεβαίνει στο internet για να το δει όλος ο πλανήτης. Νομίζω σε αυτό αναφέρεται ο μπουρτζοβλαχος

Σκέψου μόνο να έβλεπες την κόρη σου σε τέτοια φάση πως θα ένιωθες. Σίγουρα τελείως διαφορετικά από το αν έκανες τα στραβά μάτια όταν πάει να "διαβάσει" με τον φίλο της και αποδέχεσαι το εφηβικό σεξ που αναφέρεις σαν κάτι το φυσιολογικό.

On topic, συμφωνώ και εγώ με τους προλαλήσαντες ότι το καλύτερο είναι να γίνει μια σοβαρή κουβέντα από τους γονείς με τα παιδιά τους όταν αρχίσουν αυτά να δείχνουν ενδιαφέρων για αυτά τα θέματα.

Δημοσ.

Δεν ακουγεσαι πουριτανος.Λογικα αυτα που λες.Στην Ελλαδα απο το ενα ακρο του συντηρητισμου πηγαινουμε σταδιακα στο αλλο ακρο τα τελευταια χρονια.Εχουμε χασει το μετρο και αρκετοι φοβουνται να πουν κατι διαφορετικο μην χαρακτηριστουν ως "οπισθοδρομικοι".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...