Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο Σκλαβενίτης δεν φέρνει υπολογιστές αλλά ίσως μπορώ να τους πω να τα παραγγείλουν για να τα πάρω από εκεί.

Αν αυτό δεν γίνεται από πού θα παραγγείλω τα υπόλοιπα; Από το amazon ;;

Μα ο Σκλαβενίτης είναι super market πως γίνεται να τα παραγγείλεις και να τα πάρεις από εκεί?

Δημοσ.

Μα ο Σκλαβενίτης είναι super market πως γίνεται να τα παραγγείλεις και να τα πάρεις από εκεί?

Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται.. Εσύ δουλεύεις σε μαγαζί με υπολογιστές;

Δεν μου είπες από που μπορώ να τα παραγγείλω.. Τα βρίσκω στο amazon αλλά μήπως υπάρχει και κάτι άλλο;;

Δημοσ.

Όχι δεν δουλεύω σε μαγαζί από υπολογιστές.Τόσα μαγαζιά υπάρχουν όπως Msystems, Vision studio, Πλαίσιο, Multirama, E-Gate, E-world κλπ

Δημοσ.

Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται.. Εσύ δουλεύεις σε μαγαζί με υπολογιστές;

Δεν μου είπες από που μπορώ να τα παραγγείλω.. Τα βρίσκω στο amazon αλλά μήπως υπάρχει και κάτι άλλο;;

Συγνώμη κιόλας που παρεμβαίνω μα νομίζω ότι είναι αυτονόητο.Στην μικρή περίπτωση που δεν ξέρεις πως να επωφεληθείς των προτάσεων που δίνονται σε αυτό το νήμα,τσεκάρεις και μόνος σου από reviews στο net για όλα τα parts των συνθέσεων που προτείνονται και μετά αναζητάς μεσω skroutz κ.λ.π ποιος έχει την καλύτερη τιμή.Φυσικά δεν γίνεσαι εριστικός με κανέναν γιατί κανείς δεν πληρώνεται να σου απαντήσει σε ότι θες και ρωτάς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας που παρεμβαίνω μα νομίζω ότι είναι αυτονόητο.Στην μικρή περίπτωση που δεν ξέρεις πως να επωφεληθείς των προτάσεων που δίνονται σε αυτό το νήμα,τσεκάρεις και μόνος σου από reviews στο net για όλα τα parts των συνθέσεων που προτείνονται και μετά αναζητάς μεσω skroutz κ.λ.π ποιος έχει την καλύτερη τιμή.Φυσικά δεν γίνεσαι εριστικός με κανέναν γιατί κανείς δεν πληρώνεται να σου απαντήσει σε ότι θες και ρωτάς.

Γιατί το λες αυτό; Πιστεύεις ότι ήμουν εριστικός; Δεν ήμουν. Και αν κάποιος νομίζει ότι ήμουν, ζητάω συγνώμη σε όποιον προσβλήθηκε.

Δημοσ.

Αυτό είναι το καλύτερο σύστημα που μπορείς να πάρεις με 6-πύρηνο ξεκλείδωτο και έτοιμο για κλοκάρισμα επεξεργαστή, αναβαθμίσιμη μητρική, 8Gb ram, 1TB σκληρό και πολύ δυνατή κάρτα γραφικών για τα games σου!

captureokq.png

Ενώ αν δίνεις 5€ παραπάνω πάρε το παρακάτω κουτί που έχει και 25άρη ανεμιστήρα στο πλάι !

ADVANCE Κουτί PC Turboost 8702B μαύρο 8702B

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=ef607f2f-2f63-4bab-a2ee-143f0b31f805

Δημοσ.

Τωρα που ξαναβλεπω το θεμα, θα προτεινα να δεις τη συνθεση μου απο το digital-master με το Hexa τροφοδοτικο ή το OCZ ZS 550W, εκτος και αν μπορεις να παραγγειλεις και απο αλλο καταστημα και να συνδεσεις το pc μονος σου, τοτε θα προτιμουσα τον 750Κ με την Α85 μητρικη που σου προτεινανε. Τον 6100 θα προτεινα να τον αποφύγεις, δεν αξιζει σε καμια περιπτωση τα παραπανω χρηματα σε σχεση με τους pentium/athlon/phenom οσoν αφορα το gaming. Και τελος καλυτερα να βαλεις 1.5V μνημες. Οι Patriot ειναι 1.65V.

Δημοσ.

Οι patriot είναι με 1,5V τάση ! 

http://www.patriotmemory.com/product/detail.jsp?prodline=5&catid=34&prodgroupid=196&id=1049&type=1

Τωρα που ξαναβλεπω το θεμα, θα προτεινα να δεις τη συνθεση μου απο το digital-master με το Hexa τροφοδοτικο ή το OCZ ZS 550W, εκτος και αν μπορεις να παραγγειλεις και απο αλλο καταστημα και να συνδεσεις το pc μονος σου, τοτε θα προτιμουσα τον 750Κ με την Α85 μητρικη που σου προτεινανε. Τον 6100 θα προτεινα να τον αποφύγεις, δεν αξιζει σε καμια περιπτωση τα παραπανω χρηματα σε σχεση με τους pentium/athlon/phenom οσoν αφορα το gaming. Και τελος καλυτερα να βαλεις 1.5V μνημες. Οι Patriot ειναι 1.65V.

Ο καλύτερος στο gaming θα ήταν ο FX 4300 και ο FX 4170 και αυτούς είχα σκοπό να βάλω στην παραπάνω σύνθεσή μιου, αλλά το digital master δεν τους έχει ! 

Πάντως θα προτιμούσα πολύ περισσότερο έναν FX 6100 από έναν pentium και από έναν 750k ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να λυθει η συγχυση μπορει ο ενδιαφερόμενος ειτε να αγορασει τον Phenom 965 BE απο το digital-master ειτε να παρει απο το digital-master μονο την gpu και το υπολοιπο συστημα απο αλλο καταστημα. Oριστε μια ενδεικτικη συνθεση απο το you.gr με FX 4300, μαζι με την 7850 2GB απο το digital-master στα 570 ευρω. Δεν ειναι ιδανικη κθως και η ποικιλια ειναι μικρη και οι τιμες υψηλες.

EDIT: Ξεχασα το κουτι, για να μην ξεφυγει το budget αναγκαστικα πας στο Hantol των 20 ευρω.

post-247983-0-12030100-1357014584_thumb.jpg

post-247983-0-99360300-1357014589_thumb.jpg

Επεξ/σία από XMorsX
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πουλάει Pc ο Σκλαβενίτης? :confused:

Το παρακάτω είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις στα λεφτά σου για gaming και θα πάιζεις πολύ ικανοποιητικά. Yπολόγιζε και 15 με 20 ευρώ μεταφορικα. Αν είσαι απο Αθήνα και σε βολεύει κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα πες το να δούμε τι μπορεί να γίνει.

Τελικά λέω να αγοράσω τον υπολογιστή που μου προτείνεις εδώ. Θέλω να σε ρωτήσω 2 πράγματα. Αν ξοδέψω λίγα ακόμα είναι καλύτερα να τα δώσω στην κάρτα γραφικών ή στον επεξεργαστή; Και ποιόν να πάρω στην περίπτωση αυτή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...