Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο desktop το οποίο να παίζει χωρίς προβλήματα τα καινούργια παιχνίδια π.χ Assassins κλπ κλπ, αλλά μπορώ να διαθέσω καμιά 500άρα. Οθόνες πληκτρολόγια κλπ δεν με απασχολούν. Μόνο για τον πύργο θέλω να δώσω τα λεφτά.

Έχει ψάξει κανείς κάτι ανάλογο ώστε να με βοηθήσει να κάνω την καλύτερη επιλογή;;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όταν λες χωρίς προβλήματα δεν εννοείς full settings φαντάζομαι, έτσι?

Κάτι γίνεται αν υπερβεί ολίγον το budget ... :mrgreen:

Δημοσ.

Όταν λες χωρίς προβλήματα δεν εννοείς full settings φαντάζομαι, έτσι?

Ποιά ακριβως είναι η οθόνη σου? Μπορείς να αγοράσεις από παντού?

Οθόνη δεν έχω προς το παρών αλλά δεν με απασχολει. Δεν τη θέλω άμεσα. Θα βρω μία και αν δεν βρω, συνδέω υον υπολοσιστή και με καμιά τηλεόραση.

Να σου πω την αλήθεια δεν θα με χαλάγε με full settings αλλά τι να κάνουμε.. Αν δεν γίνεται.. :huh:

Δημοσ.

Κάτι γίνεται αν υπερβεί ολίγον το budget ... :mrgreen:

Πες εσύ την πρότασή σου.. Χριστούγεννα έρχονται. Κάπως θα βρω τρόπο να υπερβώ το budget.

Αν θεωρήσουμε το "ολιγον" σχετικό κάτι γίνεται.

Θα με βόλευε να μπορεσει να τον φέρει ο Σκλαβενίτης στο μαγαζί του και να τον πάρω από εκεί (έχω δωροεπιταγές για εκεί), αλλά από παντού μπορώ θεωρητικά..

• Like 1
Δημοσ.

Πουλάει Pc ο Σκλαβενίτης? :confused:

Το παρακάτω είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις στα λεφτά σου για gaming και θα πάιζεις πολύ ικανοποιητικά. Yπολόγιζε και 15 με 20 ευρώ μεταφορικα. Αν είσαι απο Αθήνα και σε βολεύει κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα πες το να δούμε τι μπορεί να γίνει.

post-228313-0-37799200-1355756664_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Α καλά, λάθος όλα τα links μου βγήκανε! Δε πειράζει σχεδόν ίδια σύνθεση με του Δεινόσαυρου ήταν κατά 90%!, απλά ήταν από μαγαζιά της Αθήνας.

* Ένας ssd 60άρης πιστεύω αξίζει την υπέρβαση, αλλά εσύ θα κρίνεις.

Δημοσ.

Aπο μένα, κράτα τα υπόλοιπα (οπωσδήποτε και το fsp hexa αντι του xilence) και απο επεξεργαστή/μητρική κοίτα αυτά

-επεξεργαστή http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E22A8AA8ABAB82F18AA41CC1DE74FFB5&pa=FAECB3F1A917D4448F9D1CFDCEB778E5

-μητρική http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E2093F73888291F19B8F0014C2625C7B&pa=56CA86ADE52CEF4AADDCE2DEB8D98694

Σαφώς ανώτερο σετ, στην ίδια ακριβώς τιμή.

• Like 2
Δημοσ.

Πουλάει Pc ο Σκλαβενίτης? :confused:

Το παρακάτω είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις στα λεφτά σου για gaming και θα πάιζεις πολύ ικανοποιητικά. Yπολόγιζε και 15 με 20 ευρώ μεταφορικα. Αν είσαι απο Αθήνα και σε βολεύει κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα πες το να δούμε τι μπορεί να γίνει.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που μου απάντησες τόσο γρήγορα..

Ο Σκλαβενίτης δεν φέρνει υπολογιστές αλλά ίσως μπορώ να τους πω να τα παραγγείλουν για να τα πάρω από εκεί.

Αν αυτό δεν γίνεται από πού θα παραγγείλω τα υπόλοιπα; Από το amazon ;;

Ακόμα, έχω ένα lap top hp pavilion dv6. Πόσο λες να πιάνει αυτό; Είναι τριετίας.

Ευχαριστώ και πάλι..

Στο gaming δεν είναι ανώτερο, το αντίθετο, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα δει διαφορά με τις κάρτες που μιλάμε και είναι και πιο future proof επιλογή.

Δηλαδή να προτιμήσω την λίστα του ΧMorsX με άλλο τροφοδοτικό;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...