Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα τωρα ειναι που θα το βρω!!!!

Αργησα γκαμωτο

Το ειχα παραγγείλει από τηο προηγούμενη εβδομάδα που έλεγε οτι ειναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.

ΑΝ παραλάβω τελικα και το θες, στο δίνω.

Πιθανότατα πάω για 15αρι για την μάνα μου. :P

Δημοσ.

Oυτε φωνη ουτε ακροαση μεχρι σημερα.

Λεει πως ειναι εξαντλημενο στο σαιτ. Σιγα μην μπουν καν στον..κοπο να με ενημερωσουν.

Δημοσ.

Επανέρχομαι μετά από την εγκατάσταση Win7 pro στο acer 756.

Οι θετικές εντυπώσεις παραμένουν. Παραθέτω τα WEI scores

cpu = 5,1

mem = 5,9

gpu= 4,5

3d= 5,7

disk= 5,9

Θα αναβαθμίσω τον δίσκο (ίσως και την ram) και θα επιστρέψω με νέο review.

Προερχόμενος από 10,1 netbook αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι η διαφορά ανάμεσα στην 10,1 και την 11,6 οθόνη είναι τεράστια. Κατά την άποψη μου τα 10,1 netbooks είναι πλέον χρήσιμα μόνο σε περιπτώσεις που το κόστος παίζει τεράστιο λόγο ή όταν πρόκειται να συνδεθούν με εξωτερική οθόνη.

Συνεχίζω τις αναφορές μου σχετικά με το acer 756.

Προχώρησα σε αναβάθμιση της μνήμης και έβαλα 2x4gb 1600mhz Corsair Vengeance. Παραθέτω τα νεα Wei Scores:

cpu=5,1

mem=7,5

gpu=4,9

3d=5.7

disk=5.9

Δημοσ.

Χτύπα το...

Έχει μέσα και cd, αλλά εγώ κατέβασα από την acer για να σιγουρευτώ ότι έχω τις τελευταίες εκδόσεις.

Να θυμάσαι ότι wlan και lan είναι της broadcom και το touchpad της elan.

Το ξαναεφεραν...και θα το χτυπησω
Drivers απο το επισημο site?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να κάνω κάποιες ερωτήσεις για το ACER ASPIRE ONE 756 βάσει αυτών που διαβάζω :

1) πως βάζετε 8gb ραμ ενώ λέει ότι υποστηρίζει ΜΑΧ 4 ?

2) αυτός ο Ιntel Dual Core 887 (1.50 GHz) με 2MB L3 cache. ΔΕΝ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ?  (έχω βρει άλλο notebook με τον 997 αλλά και ΕΚΕΙ κολλάω)

3) μπαταρία μεγαλύτερη ΠΟΥ και πόσο έχετε βρει ? εξέχει σε σχέση με τη μικρή που έρχεται από τη μάνα του?

Δημοσ.

σε ευχαριστώ tolisspi .

το μόνο που θα ήθελα τώρα είναι κάποιες εντυπώσεις για τις επιδόσεις του laptop ... π.χ. μέχρι που το έχετε (οι κάτοχοι) ζορίσει 

Δημοσ.

να κάνω κάποιες ερωτήσεις για το ACER ASPIRE ONE 756 βάσει αυτών που διαβάζω :

1) πως βάζετε 8gb ραμ ενώ λέει ότι υποστηρίζει ΜΑΧ 4 ?

2) αυτός ο Ιntel Dual Core 887 (1.50 GHz) με 2MB L3 cache. ΔΕΝ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ?  (έχω βρει άλλο notebook με τον 997 αλλά και ΕΚΕΙ κολλάω)

3) μπαταρία μεγαλύτερη ΠΟΥ και πόσο έχετε βρει ? εξέχει σε σχέση με τη μικρή που έρχεται από τη μάνα του?

Δέχεται και 2x 8gb σύμφωνα με κάποιους χρήστες. Δεν το έχω δοκιμάσει.

Το αν είναι αργός είναι τελείως υποκειμενικό.  Π.χ. εγώ δεν παίζω παιχνίδια και το χρησιμοποιώ για χρήση γραφείου, internet κλπ. Για αυτά είναι πανγρήγορος.  Βίντεο παίζει άνετα.

Δεν έχω βρει μπαταρία αλλά την χρειάζομαι...  Έβαλα ssd και βελτιώθηκε κάπως η αυτονομία (εκτός των άλλων,,,)

Δημοσ.

Δοκιμασες 1080 mkv?

Βασικα εκτος των αλλων ,θελω να το εχω και εως media player συνδεοντας το στην TV.

Ευχαριστω πολυ...

Ποιον ssd εβαλες?

Δημοσ.

Δοκιμασες 1080 mkv?

Βασικα εκτος των αλλων ,θελω να το εχω και εως media player συνδεοντας το στην TV.

Ευχαριστω πολυ...

Ποιον ssd εβαλε

Έβαλα τον samsung 830 64gb.  Άλλη αίσθηση.....

Αρχεία 1080p πάιζει στην οθόνη άνετα με cpu utilization ανάμεσα στο 55% και στο 70%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...