Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Cisco ετοιμάζεται να πουλήσει την Linksys, τη γνωστή εταιρεία κατασκευής modem/router, την οποία είχε εξαγοράσει το 2003 έναντι $500 εκ.Η Cisco είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές διαδικτυακού εξοπλισμού παγκοσμίως. Η εταιρεία καταβάλλει προσπάθεια να προσελκύσει το επενδυτικό ενδιαφέρον πολλών κατασκευαστών τηλεοράσεων που θα αναγνωρίσουν το καθιερωμένο, πλέον, εμπορικό σήμα και την τεχνογνωσία της. Τελευταίες πληροφορίες του Bloomberg κάνουν λόγο ότι η εταιρεία έχει προσλάβει την Barclays προκειμένου να την βοηθήσει να βρει αγοραστές, την ίδια δηλαδή οικονομική εταιρεία που είχε προσλάβει και η Google στην προσπάθειά της να πουλήσει τμήμα της Motorola που κατείχε.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Cisco, προβλέπει ότι το ποσό που θα εισπράξει από την πώλησή της Linksys, θα είναι σημαντικά χαμηλότερο από αυτό που πλήρωσε για να την αποκτήσει μια δεκαετία πριν, ενώ από τις μέχρι τώρα επιχειρηματικές κινήσεις της, δεν φαίνεται να μπορεί να βρει εταιρεία με παρεμφερές αντικείμενο για συνεργασία σε βάθος χρόνου.

Link.png Site: http://www.bloomberg.com/news/2012-12-16/cisco-said-to-hire-barclays-to-sell-linksys-division.html'>Bloomberg

Επεξ/σία από z4rx07
Δημοσ.

Δεν άλλαξε και τίποτα που την πήρε... Η ποιότητα ίδια (ίσως και να έπεσε λίγο), απλά "πουλούσε" το logo της cisco στον κόσμο... Έπερνε ο καθένας ένα router 30-40 ευρώ, και πίστευε ότι πήρε cisco "εργαλείο"...

• Super Moderators
Δημοσ.

άσε που από τότε που την πήρε δεν έχει βγει ένα router της προκοπής, μόνο μετριότητες...

Δημοσ.

άσε που από τότε που την πήρε δεν έχει βγει ένα router της προκοπής, μόνο μετριότητες...

Εχουν ωραια εμφανιση παντως τα Linksys. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μα για αυτό το λόγο την είχε εξαγοράσει, ώστε να εισβάλει η cisco στην αγορά του "φθηνού" οικιακού δικτυακού εξοπλισμού.

Το αν της βγήκε σε καλό ή όχι, είναι άλλο θέμα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχουν ωραια εμφανιση παντως τα Linksys. :-D

true, αλλα αρκεί να είναι της προκοπής...

Μα για αυτό το λόγο την είχε εξαγοράσει, ώστε να εισβάλει η cisco στην αγορά του "φθηνού" οικιακού δικτυακού εξοπλισμού.

Το αν της βγήκε σε καλό ή όχι, είναι άλλο θέμα...

δεν λέω να βγάλει ποιότητας Cisco 300+ euro, αλλά μετα το WAG200 το ένα ήταν πιο τραγικό από το άλλο...

τι να την κανεις την εμφανιση οταν ενα modem/router τηε κανει 10 dc την ημερα ?

δηλώνεις βλάβη στον ISP...

Δημοσ.

Το Wag200g είναι σκυλί... Το έχω πάνω από 5 χρόνια και είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει.

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

εμένα πάλι μου κάηκε μέσα σε 1μισυ χρόνο και το πέταξα.

διαφορά στην απόδοση σε σχέση με τα zte που δίνει η wind δεν είδα.

τα ίδια σκαλώματα στο wifi που θέλουν restart από την πρίζα..

Όσο για το ότι η cisco αποφάσισε να τα βγάλει με το όνομα της τα linksys μπορεί να της έκανε και κακό, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι του πανερίου μηχανάκια τα Linksys.

Καλύτερα είναι τα thomson και τίποτα zyxel κλπ.

Δημοσ.

νομίζω κακώς την πουλάει.

Η αρχική ιδέα ήταν να πουλάει και στους φτηνούς και στους ακριβούς πελάτες. Το όνομα cisco θα βοηθούσε να θεωρηθεί η Linksys "ποιοτική φτηνή". Πιθανή παρενέργεια μικρή μείωση πωλήσεων στους μικρούς cisco (πχ 800 series αν υπάρχει ακόμα).

Τώρα γιατί την πουλάει δεν ξέρω αλλα υποπτεύομαι Είναι αλήθεια ότι στο φτηνό κομμάτι (φτηνά δικτυακά) έχει βρομίσει ο τόπος. Κυρίως κινέζικα και όχι άσχημα προιόντα πάντως. Βασιλιάς η πάμφθηνη tp-link, ακολουθούν dlink, netgear, κτλ.. Είναι και μικρά τα περιθώρια κέρδους σε αυτά..

Είναι ίσως λογικό ότι με τέτοιο ανταγωνισμό η linksys τα βρήκε μπαστούνια. Το 2003 ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά περάσαν αυτοί οι καιροί.

Παρόλα αυτά εγώ θα πίστευα ότι μπορούσε να τα κρατήσει (αν και με μείωση κύκλου εργασιών).

Τι να πεις..

Δημοσ.

Απορώ σε τι γραμμές τα έχετε κουμπωμένα τα Linksys που λέτε ότι παίζουν μια χαρά... Όσα και να δοκίμασα και εγώ και ο φίλος μου που δουλεύει στον ote στις dsl όλα μα όλα κάνουν συνέχεια αποσυγχρονισμούς κάθε τρεις και λίγο όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω. Και δεν είναι θέμα ISP γιατί στις ίδιες γραμμές παίζουν μια χαρά ZTE,Baudtec,Gennet,thomson,speedtouch κτλ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...