sokos1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Εχουν πάρει πολύ θράσος τα κλεφτρόνια στο κέντρο παιδιά, τουλάχιστον ας του κάνουμε την ζωή δύσκολη. Μου κλέψαν το λευκό Motorola Razr μου απο το κέντρο. Αν κάποιος προσπαθήσει να σας πουλήσει Razr λευκό χωρίς αποδείξη, κουτί, κτλ. παρακαλώ να τσεκάρετε το IMEI: 356521046298233 Εχει δηλωθεί η κλοπή με το IMEI στην Αστυνομία, στην Vodafone καθώς και στην Διώξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος. Αν κάποιος το βρεί, εχει αμοιβή αν μου το επιστρέψει. Παιδιά να τα δηλώνετε οταν σας τα κλέβουν, ώστε να τους γίνει δύσκολο να τα κλέβουν!
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Θα σε απογοητεύσω αλλά κανείς δεν θα ασχοληθεί με την κλοπή του τλφ σου, αυτο που έπρεπε να κάνουν οι εταιρείες και το κράτος είναι να μπλοκάρουν το imei αν δεν ήθελαν τις κλοπές, αλλά μάλλον τις θέλουν
sokos1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Το καλό ειναι οτι η Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ήταν αψογα παλικάρια, της φουρνιάς μας (καταλαβαίνουν πολύ καλά AndroidLost, IMEI, IP's κτλ) και καταχωρούν το IMEI στο σύστημα τους, κάτι ειναι και αυτό! Οπως και η Vodafone αν εχεις το myaccount το κάνεις αιτημα ηλεκτρονικως, στα iPhone μου είπαν ειναι κάπως πιο εύκολο, εχουν ενα συστηματάκι σαν τα Blackberry. Πάντως αν πέσει παιδιά σε κανενός την υπόληψη παρακαλώ σφυρίχτε μου! θα σας ειμαι υπόχρεος και φυσικά εχετε Eur100 ως αμοιβή αν βρεθεί. Γενικώς εγω μεταχεισμένο ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ εκτος αν ειναι πολυ φιλικου προσώπου.. Ειναι μεγαλό κακό, οχι τόσο για την αξία του τηλεφώνου, όσο για τις επαφές και φωτογραφίες που δεν μπορείς να ξαναβγάλεις
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Τι περιοχη στο εκλεψαν?Ψαξε στην περιοχη σου για καταστηματα που αγοραζουν κινητα τηλ και ρωτα,ο κλεφτης πρωτα εκει θα παει να τα σπρωξει,εχει καταστημα με ανταλλαγες φιλος μου και ξερει[τους εχουν ερθει πολλλα κλεφτρονια]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα