Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Εχω βρει μια gtx 285 1GB μεταχειρισμενη.Τωρα εχω στο pc μου μια 5770.Αξιζει σαν αναβαθμιση ή δεν θα δω μεγαλη διαφορα?

Το υπολοιπο συστημα αποτελειται απο i5 750@3,7GHz και αναλυση οθονης 1080p.

Δημοσ.

Για πάρα πολλούς λόγους ΟΧΙ...

(πολύ μικρή αύξηση στις επιδόσεις, πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση, πολύ μεγαλύτερη έκκληση θερμότητας, μη υποστήριξη DX11, αξιοπιστία)

Δημοσ.

Μια χαρά καρτούλα είναι η 5770. Περίμενε κανα 3μην-4μηνο να βγούνε οι νέες 8xxx και όλο και κάποιος θα πουλήσει την 7770 του. Αυτή θα είναι σίγουρα μια αναβάθμιση

Δημοσ.

Συνηθως οταν ψαχνω μεταχειρισμενες καρτες κοιταζω την mid-range της τελευταιας γενιας πχ7770 αλλα δεν ξερω αν ειναι το ποιο σωστο αυτο.Δηλαδη μηπως ειναι καλυτερα πχ σε μια ενδεχομενη αναβαθμιση να κοιταω για καμια μεταχειρισμενη 5870 ή 68χχ?

Δημοσ.

αυτές είναι λίγο καλύτερες αλλά με αυξημένη απαίτηση σε ρεύμα. Αν βρεις καμία σε καλή τιμή το συζητάμε

Δημοσ.

Αναβαθμιση απο 5770 σε μια απο τις 5850/5870/6850/6870 αξιζει και με το παραπανω, εφοσον βρεθουν σε καλη τιμη.

Σε σχεση με την 7770 παλι αξιζει ή εχουν πολυ μικρη διαφορα?

Δημοσ.

Η 7770 με τους τελευταίους drivers αποδίδει το ίδιο καλά με 6850/5850. Κάποιοι λένε και καλύτερα, αλλά νομίζω ότι απλά υπερβάλουν. Και καίει και πολύ λιγότερο.

Γιαυτό σου είπα να περιμένεις την νέα γενιά. Η 7770 έχει μοσχοπουλήσει. Με την έλευση των 8xxx πιστεύω θα μπορείς να βρεις άνετα κάποια με 70-80 ευρώ

Δημοσ.

Θα προτιμούσα οριακά την 7770 από μια 6850, αλλά η 5850 νομίζω είναι άλλη κατηγορία. Μπορεί να είναι παλαιότερη απο όλες και να θέλει τα ρευματάκια της αλλά, αν εξαιρέσεις τελευταίου τύπου 3D εφαρμογές, είναι πολύ δυνατότερη κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...