Προς το περιεχόμενο

Ψύξη Επεξεργαστή

Aena0n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικα έβαλα την ARCTIC COOLING FREEZER 7  και πραγματικά μου εχει ρίξει την ψυξη κατα 6 βαθμούς κάτω και ειναι απίστευτα αθόρυβη ακόμη και οταν παίζω παιχνίδια και ανεβάζει στροφές ! Την συστήνω ανεπιφύλακτα ..

Υ.Γ καλό ειναι πρίν μιλήσει κάποιος να έχει δοκιμάσει ..

Ευχαριστώ

καλοριζικη φιλος :-)

εχω την ιδια ησυχη ειναι.. για low πραγματα..

δεν ειναι ομως και για πολλα πολλα εαν παιζεις παιχνιδια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοώ οτι καλό θα ήταν για να προτείνει κάποιος κάτι και να αναιρεί κάτι αλλο να το εχει δοκιμάσει .. Εξαρχής δεν ζήτησα πολλά πράγματα , απλά μια απλή και καλή ψυκτρα να ειναι αθόρυβη !

- Κι όμως φίλε μου έπαιζα FarCry 3 2 ώρες σε Very High γραφικά συνεχόμενα και ο επεξεργασής χτύπησε μεγιστη θερμοκρασία 59 βαθμούς ! Μια χαρά τι βρίσκω και για τα παιχνίδια λοιπόν !

Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι αυτή που πήρες είναι καλύτερη από αυτή που σου προτάθηκε? Το ότι σε ικανοποιεί δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλύτερες. Πέρα από την αγένεια του ποστ σου λοιπόν, δεν έχει και λογική βάση αυτό που λες,  όπως καταλαβαίνεις.

Αν πάντως έπεσες μόνο 6 βαθμούς, κάποιο πρόβλημα υπάρχει και δεν λειτουργεί σωστά η ψύκτρα σου. Πιθανότερο είναι το θέμα της εγκατάστασης (στήριξη στο σοκετ, πάστα). Πάντα υπάρχει η πιθανότητα οι αισθητήρες σου να μην δουλεύουν σωστά. Είναι σύνηθες σε πολλούς amd.

Δεν πρόσβαλα κανέναν .. Νομίζω πως ο γραπτός λόγος μου ειναι σαφής ...

Πάραταύτα πόσο θα έπρεπε να πέσει η θερμοκρασία για να είναι αποτελεσματική ?

Σαφώς και προσέβαλες αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Ας ασχοληθούν αυτοί που τους αφορά άμεσα, αν θέλουν.

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, όχι απόλυτο, απλά για να καταλάβεις την τάξη μεγέθους: Όταν πήγα από την στοκ στην vortex plus (που είναι πολύ απλή ψύκτρα αντίστοιχη της δικιάς σου), η διαφορά που είδα σε full load ήταν 30 βαθμοί κελσίου.

Με τι θερμοκρασία δωματίου ? Γιατί εγω στις εν λόγο μετρήσεις ειχα 28 βαθμούς στο δωμάτιο μου ! Και ειχα σε low 36 βαθμούς !

Η διαφορά είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι ήταν σταθερή. Η διαφορά σε αφορά. Η απόλυτη τιμή προφανώς αλλάζει. Όχι πάρα πολύ πάντως.

Αν μάλιστα συγκρίνεις την στοκ το καλοκαίρι με την aftermarket τον χειμώνα και βρίσκεις μόνο 6 βαθμούς διαφορα, τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Σίγουρα υπάρχει προβληματική εγκατάσταση. Και με την στοκ θα είχες 6 βαθμούς διαφορά το χειμώνα. Σημαίνει οτί η ψύκτρα σου δεν κάνει καθόλου δουλειά.

Εγώ αυτό θα έκανα. Αν την βάλεις δεύτερη φορά πιο προσεκτικά και παρατηρήσεις τα ίδια, τότε έχουν πρόβλημα οι αισθητήρες σου. Καθάρισε και την πάστα που έβαλες και βάλε καινούρια. Έναν κόκο ρυζιού στη μέση. Η πολλή πάστα φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...