Ntinaras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003U53Y9Q/ref=gb1h_img_c-1_5247_A2I5RONF2CHR09?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1CRVKMEG2YJ7DB0P6VYJ&pf_rd_i=350613011&pf_rd_p=355805247 hm not bad
SATELLITE Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Περιέργως πάντως παραγγελια από lightning deal για φωτογραφικη στο γερμανικο δεν πέρασε.. δε στέλνει Ελλάδα λέει..άλλο και τούτο Απο το cyber/black πριν 2 εβδομάδες πήρα φωτογραφική απο το Γερμανικό χωρίς κανένα πρόβλημα.
zizu10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 http://www.amazon.co..._rd_p=355805247 hm not bad Πόσο έπαιξε??? Άκυρο, το βρήκα... 1
Konstantin77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Πόσο έπαιξε??? Άκυρο, το βρήκα... πως το βρισκεις; νομιζω ουτε camelcamel δε φαινεται...
Avatar_GR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά οι πάγκοι γυμναστικής είναι αρκετά καλοί και σε τιμές ξεφτίλα. Ειδικά αυτός εδώ "Body Sculpture BSB512" που θα βάλει στις 2:00. Είναι πάγκος για βαράκια ΜΟΝΟ όμως η μπάρα και ελαφριά κιλά. Σηκώνει 200 κιλά μέγιστό βάρος(χρήστης+βαράκια)
giorginho Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Kαι ο αλλος για 200 κιλα λεει παντως... αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που τα στελνει κανονικα με δωρεαν μεταφορικα...!! 11+18 κιλα αντιστοιχα (αν και προσωπικα μου φαινονται... λιγα για να με πεισουν για την αντοχη τους -δεν ειναι και δα και carbon fiber-!)
makfil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Kαι ο αλλος για 200 κιλα λεει παντως... αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που τα στελνει κανονικα με δωρεαν μεταφορικα...!! 11+18 κιλα αντιστοιχα (αν και προσωπικα μου φαινονται... λιγα για να με πεισουν για την αντοχη τους -δεν ειναι και δα και carbon fiber-!) Το αγγλικό έχει υιοθετήσει την πολιτική της δωρεάν αποστολής εμπορευμάτων αξίας άννω των 25 λιρών, ανεξάρτητα από το βάρος τους. Προ ημερών παρέλαβα μια συσκευασία με ένα βαρύ πλυστικό της Nilfisk και μάλιστα πολύ πριν από την εκτιμώμενη ημερομηνία και σε ασυνήθιστη ώρα (19.00 !!!)
giorginho Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδη εχεις δοκιμασει να παρεις 50αρα τηλεοραση την τελευταια 2ετια τουλαχιστον και την εστελνε κανονικα; Πλεον τα πολυ μεγαλου ογκου/βαρους αντικειμενα δεν ειναι οτι δεν τα στελνει δωρεαν... αλλα δεν τα στελνει καθολου!
makfil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Το παράδειγμα είναι ατυχές γιατί τηλεόραση δεν αγοράζεις από Αγγλία αφού έχει άλλες προσδιαγραφές.
frap73 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα με τα ψηφιακά, αγοράζεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι 32" συνήθως τις στέλνει, μεγαλύτερες κάποιες τυχαίνει να έρχονται, άλλες όχι. Τον τελευταίο χρόνο, περισσότερο όχι.
giorginho Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δεν πειραζει μπορει ο makfil να θελει ας πουμε... κρεβατι! http://www.amazon.co.uk/Birlea-Brooklyn-Leather-Frame-White/dp/B007UYJYU6/ref=lh_ni_t (δωρεαν αποστολη απο αμαζον εντος UK) Αμα σου το στειλουν εδω πες το μας (τωρα αν και αυτο εχει διαφορετικες προσδιαγραφες και παλι εκανα λαθος τι να πω... συγνωμη!).
Avatar_GR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Kαι ο αλλος για 200 κιλα λεει παντως... αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που τα στελνει κανονικα με δωρεαν μεταφορικα...!!"Ο άλλος = Εγώ " Εγώ το έγραψα το σχόλιο στο amazon. Τον έχω αγοράσει από πέρυσι τον πάγκο. Είναι αρκετά καλή κατασκευή, εκτός αν τον θες για να σηκώνεις μπάρα η πάρα πολλά κιλά. Μεταφορικά είναι τσάμπα. Τουλάχιστον εμένα τσάμπα μου τον είχανε στείλει πέρυσι. Όπως επίσης τσάμπα μου είχανε στείλει και 40κιλά βαράκια.
makfil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δεν πειραζει μπορει ο makfil να θελει ας πουμε... κρεβατι! http://www.amazon.co.uk/Birlea-Brooklyn-Leather-Frame-White/dp/B007UYJYU6/ref=lh_ni_t (δωρεαν αποστολη απο αμαζον εντος UK) Αμα σου το στειλουν εδω πες το μας (τωρα αν και αυτο εχει διαφορετικες προσδιαγραφες και παλι εκανα λαθος τι να πω... συγνωμη!). Πέρα από τον ειρωνικό χαρακτήρα του παραπάνω μηνύματος, θέλω να σε συγχαρώ για το χρόνο που ξόδεψες και τον κόπο που έκανες, ψάχνοντας να βρεις το συγκεκριμένο αντικείμενο για να "στήσεις" το αντεπιχείρημά σου, μετά την τηλεόραση. Να είσαι καλά ...
vanvan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Εχω δοκιμάσει και εγώ πάντως για σχαρες ποδηλάτου (Mont-Blanc-Barracuda) και ενώ ανήκει στα super saver delivery, στην τελική επιλογή δεν μου το βγάζει. Και στην αλληλογραφία με το amazon γράψανε διάφορες αυτοματοποιημενες δικαιολογίες ότι ειναι για να φτάσει ασφαλές το προϊόν κλπ
TakisStathis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Διαφωνω, Φακοι που στην Ελλάδα εχουν σταθερή τιμή εδώ και ...χρονια και σε όλα τα μαγαζιά την ίδια (σα να λεμε συννενοημενοι) στο αμαζον τους βλεπω σε προσφορά... Εδώ οι φεουδάρχες δεν μπορούν να κανουν προσφορά. Ορίζουν τις τιμες και καθονται σαν το βουδα να ερθουν οι πελατες.... Greek management!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα