Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα μια οθονη 23" LG LED E2342B-BN ενω σκεφτομουν και μια IPS 23" LG .

(μες στην βδομαδα την περιμενω)

Καταρχην θα ηθελα την γνωμη σας για την επιλογη που εκανα,

Ηθελα 23" και για απλη χρηση (ιντερνετ - εφαρμογες) , δεν βλεπω πολλες ταινιες και παιχνιδια δεν παιζω καθολου στο PC.

Ειναι καλη η επιλογη μου, την εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις ?

Η παλια μου οθονη ηταν απλη LCD 21.5" , θα δω καλυτερη βελτιωση με αυτην?

τωρα για την IPS δεν ηθελα να φτασω τοσο ψηλα σε τιμη , θα αξιζε για την χρηση που την θελω η αγορα της ? δεν με ενδιαφερει η θεση γωνιας αφου μπροστα καθομαι , οποτε πια η γνωμη σας ?

(διαβασα και πολλα στο internet για τις IPS οτι εχουν εντονη φωτινοτητα και ειναι σε καποιους ενοχλητικο και διαφορα....)

Δημοσ.

βελτιωση γενικα θα δεις αλλα αφου δεν παιζεις παιχνιδια (οπως εγω) καλυτερα νομιζω θα ηταν η IPS εχει μεγαλυτερη πιστοτητα στα χρωματα.. Αλλα εγω εψαχνα (και για) επεξεργασια φωτογραφιας και ολοι μου ειχαν πει να κοιταξω IPS

20 ευρω δεν ηταν κ μεγαλη διαφορα κ απ οτι βλεπω η 1η δεν εχει και hdmi..

την φωτεινοτητα την ριχνεις..

δεν σου φαινεται κουραστικη η 23αρα μακροστενη στις εφαρμογες οπως λες? αφου καθεσαι κ μπροστα?

Οπως και να εχει με γεια σου!

(κ εγω οταν πηρα την 23αρα σκεφτομουν οτι κοντευουμε να γινουμε το ανεκδοτο με τα μεγαλα αυτοκινητα.... μεγαλυτερα κινητα.. ολα μεγαλυτερα οσο μπορουμε.. μετα εκατσα στο δωματιο απεναντι κ ειδα την 1η μου ταινια και η απολαυση με εκανε να το ξεχασω!)

Δημοσ.

Για το HDMI δεν μπορω να πω οτι μου ειναι υπερβολικα αναγκαιο , δεν υπαρχει κατι να συνδεσω εκει , ουτε κανα ΧΒΟΧ ουτε κατι αλλο και ουτε προκειτε , και η καρτα γραφικων μονο DVI βγαζει.

Εκανα λαθος πιο πανω η παλια μου ηταν 22" ακριβως οποτε δεν νωμιζω οτι θα βγει τοσο πιο πολυ κουραστικη η 23" , και να βγει μονο στην αρχη μετα την συνηθίζεις.

Και το ποσο που εδωσα με το ζορι εφτασα εκει και δεν ηθελα ψηλοτερα , σκεφτομουν την 21.5" ΙΡS αλλα δεν ηθελα μικροτερη ισως θα με χαλαγε να αναβαθμιστω απο 22" σε 21"5 , οχι οτι εχει τεραστια διαφορα αλλα αφου μια φορα την αγοραζεις γιατι να μην παω σε 23".

Εχω ακουσει και οτι γενικος οι LED ειναι και πιο ξεκουραστες για τα ματια, γιατι δουλευω αρκετες ωρες office.

Δημοσ.

Μπερδευεις το panel με τον τυπο οπισθιου φωτισμου. Ολες αυτες ειναι LCD σαν αυτη που εχεις. Οι δυο που αναφερεις εχουν τυπο οπισθιου φωτισμου LED. Απλα η μια έχει IPS panel και η αλλη TN. Εγω θα προτιμουσα την IPS η οποια πιθανολογω πως θα ειναι και πιο ξεκουσαστη

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες έχω ακριβώς την ίδια ΟΘΟΝΗ LG LED 23" IPS234V-PN απ'το ίδιο κατάστημα. Την πήρα πριν καμιά 10ριά μέρες.

Άλλο να σας το λέω κι άλλο να τη βλέπετε! Είναι σίγουρα ξεκούραστη. Ρίχνω τη φωτεινότητα στο 0! και πάω την αντίθεση το 100 και είναι ο ορισμός της ξεκούραστης οθόνης χωρίς να χάνει τίποτα σε απόλαυση ποιότητας!

Μη πω για γωνία θέασης... Απ' όπου κι αν κοιτάξω βλέπω ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μια αγορά που δεν μετανοιώνω για κανένα λόγο! ;)

Δημοσ.

Ρίχνω τη φωτεινότητα στο 0 και πάω την αντίθεση το 100 και είναι ο ορισμός της ξεκούραστης οθόνης χωρίς να χάνει τίποτα σε απόλαυση ποιότητας!

:shock: :shock: :confused:

Κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις μάλλον. Κατά τα άλλα όντως πολύ καλή η οθόνη σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

διαφορετικό panel, μικρή διαφορά τιμής, δεν αξίζει και τόσο να μην δώσεις τα παραπάνω χρήματα...

• Like 1
Δημοσ.

:shock: :shock: :confused:

Κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις μάλλον. Κατά τα άλλα όντως πολύ καλή η οθόνη σου.

Λίγο κουνημένη, αλλά τη τράβηξα βιαστικά.

post-245726-0-10142600-1355767908_thumb.png

Δημοσ.

ακολουθω τις συμβουλες σας και δοκιμαζω (εβαλα κ εγω φωτεινοτητα μηδεν στην DELL U23H IPS) αλλα οφειλω να ομολογησω οτι μαλλον με κουραζει ειδικα στην αναγνωση.

Πιθανοτατα βεβαια καθομαι πολυ κοντα η ειναι χαμηλα η καρεκλα μου κλπ πραγματα που δεν μπορω να διορθωσω ευκολα..

Παντως απο τοτε που την πηρα βλεπω διαφορα με τα αλλα πανελ σε αλλα σπιτια και γραφεια.. Πολυ ανωτερη η εικονα των IPS.

Βεβαια για word δεν νομιζω να εχει διαφορα.

Πετυχες καμια ανοιχτη να δεις?

Δημοσ.

Εννοείται ότι κάθε οθόνη είναι διαφορετική και ειδικά άλλης μάρκας. Όμως μετράει η ανοχή και η αντοχή του κάθε ανθρώπου. Δε μπορούμε όλοι να βλέπουμε ή διαβάζουμε με τις ίδιες ρυθμίσεις. ;)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

πάντως για σωστή χρωματική απόδοση σπάνια θα πέσει κάτω από το 20 το brightness...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...