Zeus_GR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Χρειάζομαι βοήθεια να αποφασίσω για κάποιες ενδεχόμενες αλλάγες στο PC μου. Case: είμαι κάτοχος του Raven RV01 της Silverstone αλλά λόγω αλλαγών στον χώρο του γραφείου θα πρέπει να του αλλάξω θέση και να ακουμπήσει σε έναν τοίχο από την δεξιά πλευρά. Σκέφτομαι μήπως να το αλλάξω με κάτι σαν το Thermaltake Level 10 GT. Το θέμα είναι πως δεν έχω δει ποτέ από κοντά το level 10 και δεν ξέρω αν θα κάνω καλά. Keyboard: εδώ είναι λιγάκι πιο απλά τα πράγματα.. Logitech G19 ή Razer Deathstalker Ultimate? Monitor: Έχω μια Samsung Syncmaster 245BW, που όσοι την γνωρίζουν φαντάζομαι συμφωνούν πως έχει φανταστικά χρώματα. Το πρόβλημά της είναι τα watt που καταναλώνει και ο όγκος της. Θέλω να την αλλάξω για κάποια led, λεπτή, που θα μπορώ να κρεμάσω σε βραχίωνα και που ίσως πάρω και μια δεύτερη να της κανει παρέα! need heeeeeeelp!
kostas/88 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε zeus, λέω και εγώ να γίνω γραφικός όπως πολύ εδώ μέσα και να σου πω ότι διαθέτεις παρα πολλά λεφτά. αλλά εφόσον έχεις το κλασικό "σκάλωμα" που έχουμε οι περισσότεροι, (όπως και εγώ ) κανε το κομμάτι σου αγόρι μου... Ας αρχίσουμε... 1) Για τα κουτιά που προτείνεις δεν έχω να πω και πολλά είναι και τα δυο πολύ ευρύχωρα,περίεργα και ειδικά το Raven είναι και πολύ διαστημικό αλλά φιλαράκι μου μιλάμε για 180++ που από ότι φαίνεται δεν νομίζω να σε πολύ νοιάζει, γιαυτό πας καθαρά θέμα γούστου, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σου πει περισσότερα από ότι το Raven δεν θα μπάζει τόση σκόνη όσο το Thermaltake. 2) Για οθόνη τώρα θα πρότεινα κάτι σε μεγάλη για να καθαρίσεις με μια μόνο, μια Samsung Samsung S27A350H ή ακόμα καλύτερα μια Acer ΗΝ274 3)Τώρα ας πιάσουμε το θέμα πληκτρολόγιο κοίτα να δεις πως έχει το πράγμα, είμαι ήδη κάτοχος του G19 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, κάνει τα πάντα, προσαρμόζεται όπως εγώ το θέλω, έχει και το μαμάτο service τις logitech που είναι ένα μεγάλο + αλλά πλέον δεν χρησιμοποιώ ούτε τα μισά από αυτά που κάνει,γιατί απλά κάποια στιγμή βαριέσαι να το ρυθμίζεις, όλα αυτά για να έχεις ναι μεν ποιο μεγάλη ευκολία στα παιχνίδια προγράμματα κλπ. κλπ. αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι μετά από λίγο καιρό απλά σε κουράζει και του κάνεις απλή χρήση και προσαρμόζεσαι εσύ με τα κουμπιά-χειρισμό του κάθε παιχνιδιού. τώρα όσο αφορά το Razer από ότι φαίνεται μαμάει. πολλές ευκολίες και μεγάλη προσαρμοστικότητα αλλά όπως είπα και παραπάνω δεν θα σου χρησιμεύει και πολύ μετά από λίγο καιρό και μπορεί να μην τα κλάψεις όπως άλλωστε δεν το έκανα ούτε και εγώ αλλά, "είναι πολλά τα λεφτά Άρηηη!!!!"
Zeus_GR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Σ'ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι πως δν θα χρειαστούν τοοοοόσα πολλά λεφτά! σκέψου ότι είμαι κάτοχος του raven και έχω βρει να το πουλήσω και με ότι βγάλω να πάρω το level 10 μεταχειρισμένο, μιας που το δικό μου είναι πιο ακριβό να το αγοράσει κανείς καινούριο. Όσο για τα keyboard θα δώσω το δικό μου και ή θα πάρω το g19 από έναν φίλο ή θα χρησιμοποιήσω κουπόνι για την razer! Τα μόνα χρήματα που θα δώσω είναι για οθόνη και είναι και τα μόνα που λέω χαλάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα