Προς το περιεχόμενο

drivers για GA-P55M-UD2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα σε εναν φιλο μου φορματ του περασα τα windows 7 64bit..εχω μπει κανονικα απο την σελιδα της gigabyte και εχω κατεβασει τα drivers οπως εκανα και το ιδιο με την καρτα γραφικων..παρολα αυτα του πεταει μπλε οθονη...δεν νομιζω να ειναι καποιο hardware γιατι πιο πριν ολα δουλευαν μια χαρα...

εδω ειναι η σελιδα:http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-p55m-ud2_10/download/

κατεβασα οτι λεει windows 7 64bit αλλα driver για τον ηχο δεν ειδα για windows 7.

καμια ιδεα πριν ξανακανω φορματ?

επισης περναω πρωτα για chipset και μετα ολα τα αλλα ετσι δεν ειναι??

στην σελιδα αμα προσεξετε στην κατηγορια lan για παραδειγμα εχει 4 drivers χρειαζεται να τους βαλω ολους?το ιδιο ισχυει και για τις αλλες κατηγοριες..

θα μου ηταν πολυ χρησιμες οι συμβουλες γιατι πηγα για καλο και εκανα....ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Nai περνας πρωτα το chipset οσο για τους drivers του ηχου ειναι απο τη realtek πας στο site kai κατεβαζεις αυτον που θες

Για την lan εγω θα περναγα τη δευτερη επιλογη

Μονο ενα driver περνας αυτον που χρειαζεσε αναλογος την εκδοση των win.

Ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.

Nai περνας πρωτα το chipset οσο για τους drivers του ηχου ειναι απο τη realtek πας στο site kai κατεβαζεις αυτον που θες

Για την lan εγω θα περναγα τη δευτερη επιλογη

Μονο ενα driver περνας αυτον που χρειαζεσε αναλογος την εκδοση των win.

Ελπιζω να βοηθησα

ευχαριστω για την απαντηση..πως θα καταλαβω απο την σελιδα της realtek Οτι εχω κατεβασει την σωστη εκδοση?δεν παιζει ρολο πια μητρικη εχω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...