Duck Dodgers Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, έχω ένα motorola fire xt-530 εδώ και λίγο καιρό (καμιά βδομάδα περίπου) όταν βάζω ακουστικά είτε τα motorola είτε άλλα ακούγετε ο ήχος περίεργα το παράξενο είναι πως όταν το βάζω με τα ηχεία μου (logitech z 313) έχω καλό ήχο?!?! τι παίζει να έχει πάθει?? το τηλ. το πείρα 21.06.12 σύμφωνα με την απόδειξη άρα είναι στην εγγύηση να το πάω στο μαγαζί?? μου έχει πέσει 2-3 φορές και έχουν σπάσει πολύ μικρά κομματάκια λέτε να φταίει αυτό?? Ευχαριστώ!
panele Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 αν σου έπεσε όπως λές να ξέρεις οτι δέν σε καλύπτει η εγγύηση,
Duck Dodgers Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Σοβαρά? κακό αυτό.. άρα τώρα τι να κάνω?
panele Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 να πάς στο κατάστημα που το πήρες αλλα μήν τους πείς οτι σου έπεσε... κάνε την πάπια
Duck Dodgers Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 θα φανεί από τα χτυπήματα! λες να δοκιμάσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα