Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, μου κάηκε η κάρτα γραφικών και αγόρασα μια άλλη η οποία είναι η nvidia geforce 210 της palit, η motherboard μου είναι η asus p5b , τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει η κάρτα γραφικών την έβαλα πάνω άνοιξα το pc αλλά τίποτα....

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι κάηκε η VGA σου και όχι κάτι άλλο? πχ το PSU (τροφοδοτικό) σου?

νομίζω η κάρτα είναι γιατί είχε 2 πυκνωτές καμμένους
Δημοσ.

Το κάψιμο από κάπου προήλθε. Μήπως άρπαξε πρώτα το τροφοδοτικό? Αν δεν βάλεις την VGA πάνω και πατήσεις το κουμπί, το PC παίρνει μπρος? Δεν θα ποστάρει βέβαια, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει από ρεύμα και να αρχίσουν κάποια μπιπ (αν έχεις PC-speaker πάνω. Αν δεν κάνει τίποτα είσαι και από τροφοδοτικό (και να εύχεσαι και να μην έχει πάρει και τίποτε άλλο...)

Δημοσ.

Το κάψιμο από κάπου προήλθε. Μήπως άρπαξε πρώτα το τροφοδοτικό? Αν δεν βάλεις την VGA πάνω και πατήσεις το κουμπί, το PC παίρνει μπρος? Δεν θα ποστάρει βέβαια, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει από ρεύμα και να αρχίσουν κάποια μπιπ (αν έχεις PC-speaker πάνω. Αν δεν κάνει τίποτα είσαι και από τροφοδοτικό (και να εύχεσαι και να μην έχει πάρει και τίποτε άλλο...)

το pc παίρνει μπρος χωρίς την vga κανονικά κ δουλεύουν όλα, αλλά δεν κάνει κάποιο μπιπ που παλιότερα έκανε απ'ότι θυμάμαι όταν άνοιγε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...