kom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 αν κρεμάγαν τα ομορφόπαιδα θα πήγαινες τσάμπα ρε γμτ
sargio01 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Σε δική μου περίπτωση που αφορά την κάλυψη ποινικής ρήτρας για "σπάσιμο" συμβολαίου, όταν ήταν να αλλάξω πάροχο στο κινητό τηλέφωνο πήγα απ' ευθείας στον νέο πάροχο και συμπλήρωσα την αίτηση μεταφοράς. Όλα, εκκρεμούντες λογαριασμοί - ποινική ρήτρα - τεχνικές ενέργειες, τα ανέλαβε και διεκπεραίωσε ο νέος πάροχος (και μιλάμε για χρέος λογαριασμού 260ευρώ συν την ποινική ρήτρα!!!). Εγώ το μόνο που έκανα, ήταν να περιμένω ένα μήνυμα που θα μου ζητούσε να κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο σε δεδομένη στιγμή, για να ολοκληρωθεί η μεταφορά. Όπως και έγινε...
panoutsi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Απλά το βιαζόμουνα γιατί λεει και Nova & Internet και τηλέφωνο παρέα μόνο με 30 ευρώ ...Πολύ καλή προσφορά ! :/ φιλε γιατι εμενα μου φαινεται πως η Nova που δινει με την προσφορα ειναι επιγεια και οχι δορυφορικη?? σορυ φιλε μαλλον δορυφορικη ειναι ωραια προσφορα...κριμα που ειναι ομως μονο για νεους συνδρομητες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα