Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις επανω στο ακτικειμενο και μου εχει δημιουργηθει μια απορια. Εχω ενα web flash template το οποιο το ανοιγω στο flash cs3 και καποια στοιχεια ( οπως πχ το section "my work ) απλα δεν υπαρχουν πουθενα - η εγω δεν τα βρισκω - ετσι ωστε να μπορω να τα πειραξω, να τα αλλαξω.

Παραθετω το .rar με το template για να με βοηθησετε αν μπορειτε.

https://www.dropbox.com/s/du832l40lbqobgb/flash.rar

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Στο library του project θα βρείς τα πάντα (CTRL + L ή από το μενού Window - Library).

Τα συγκεκριμένα templates (template monster) δεν θα τα συνιστούσα, εάν δεν έχεις γνώσεις από Flash. Υπάρχουν άλλα stock flash sites που μπορείς να βρεις πλήρως δυναμικά templates (xml) σε χαμηλό κόστος.

Δημοσ.

Στο library του project θα βρείς τα πάντα (CTRL + L ή από το μενού Window - Library).

Τα συγκεκριμένα templates (template monster) δεν θα τα συνιστούσα, εάν δεν έχεις γνώσεις από Flash. Υπάρχουν άλλα stock flash sites που μπορείς να βρεις πλήρως δυναμικά templates (xml) σε χαμηλό κόστος.

Δεν εκφραστηκα ορθα μαλλον. Γνωσεις εχω αλλα σε λογικα πλαισια - δεν ειμαι pro. Τη λυση του library την γνωριζω αλλα ακομα και εκει δεν βρισκω κατι απο τα μερη του template το οποιο σε ενα απλο preview παιζει τελεια ομως οπως προειπα καποια μερη οπως αυτο που ανεφερα δεν μπορω να το βρω ...

...............

Δημοσ.

Σε ευχαριστω αδερφε. Βασικα εχω ατελειωτα flash templates που δεν τα εχω πληρωσει, και απο οσο βλεπω αυτα εχουν καποιο κοστος, ασε που το flash μου φενεται πιο ευκολο απ οοποιαδηποτε xml σελιδα. Αυτο που λες στο Library το εχω βρει αλλα μου φενεται πολυ παραλογο να το δουλεψω ετσι. Δεν υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ολο το section του my work στο main παραθυρο του flash και να το πειραζω απο εκει ;;;

Δημοσ.

Αν το έχουν φτιάξει με τρόπο τον οποίο να φορτώνουν σε κενό movieclip τότε όχι, πρέπει ένα ένα να τα επεξεργάζεσαι από την library κάνοντας διπλό κλικ για να μπεις στο ανάλογο movieclip. Δεν αξίζει να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα templates όπως σου είπα, ούτε καν ονομασίες έχουν δώσει στα layers.

Όταν αναφέρθηκα σε xml εννοούσα πως κάποια flash templates μπορείς να τα επεξεργαστείς από αρχείο xml για να αλλάξεις χρώματα/γραμματοσειρές/κείμενο κτλ. το οποίο είναι πιο εύκολο. Αγόρασε ένα από το site που σου έστειλα να κάνεις δουλειά σου, απλά βρες κάποιο με πολλά sales/ratings.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...