eneta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Χρειάζομαι τα φώτα σας, την εμπειρία σας, οτιδήποτε.. Εχω μια TV LCD Samsung LE28R8 η οποία μετά απο κάποιο διάστημα που την είχα αγοράσει είχε το εξής βίτσιο: Την άνοιγες και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα έσβηνε , περίμενες επίσης μερικά δευτερόλεπτα και μετά ξανάνοιγε μόνη της ( στο μεταξύ έχανες αυτό που ήθελες να δεις!). Τέσπα, δεν ήταν τρομερό ούτε το έκανε συνέχεια ( κατά περιόδους μόνο). Προχθές που το γυρίσαμε και στο ψηφιακό παίρνει πρωτοβουλία και ανάβει μόνη της ότι ώρα γουστάρει!! Την κλείνω και μετά από μισή ή μια ώρα ξανανοίγει.. Είμαι στη δουλειά, κοιμάμαι, λείπω αυτή παίζει αβέρτα. Εχω ψαξει όλο το manual μπας και προγραμμάτισα κατα λάθος να ανοίγει μόνη, τίποτα! Ολα είναι απενεργοποιημένα άρα δεν φταίω εγώ. Εχω ακούσει πως οι Samsung έχουν αρκετά προβλήματα. Ξερετε μήπως αυτό είναι ένα από αυτά και αν ναι, διορθώνεται? Anybody, somebody??
nick#18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Για αλλαξε της μια πριζα και δες αν θα σου κανει τα ιδια... μαλλον παρασιτα στο ρευμα απο καποια συσκευη π.χ. ψυγειο... ο,τιδηποτε...
green gordon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Βγαλε τις μπαταριες απο το τηλεκοντρολ,μηπως εχει κολλησει κανα μπουτον.
eneta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ειναι σε πολυμπριζο ασφαλειας μαζι με ενα laptop και ενα φωτιστικο, δεν εχει σχεση με αλλες συσκευες. Δεν εχω χρονοδιακοπτες, οχι. Αλλαξα χθες μπαταριες στο τηλεχειριστηριο...τιποτα...
nick#18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δεν εχει σχεση αποκλειστικα με τις συσκευες που ειανι στο ιδιο πολυπριζο... εμενα ενας τελικος ενυσχητης εκανε παρασιτα στα ηχεια καθε φορα που το ψυγειο στην κουζινα ξεκιναγε το μοτερ του και καθε φορα που ανοιγοκλεινες το φως στο μπανιο... καθενα απο αυτα ηταν σε διαφορετικη ασφαλεια στον πινακα... αλλαξα μπριζα σε αλλη στο ιδιο δωματιο και του περασε...
eneta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 τα παρασιτα τα καταλαβαινω αλλα να βλεπει ο καναπες παρεα με την τηλεοραση τηλεμαρκετινγκ και εγω να κοιμαμαι δεν το καταλαβαινω. Φαντασματα??? Χριστός!
eneta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Εκτός από εξορκιστή τί άλλο έχετε να προτείνετε? Εχετε ακούσει τιποτα παρόμοιο?
nick#18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 τα παρασιτα τα καταλαβαινω αλλα να βλεπει ο καναπες παρεα με την τηλεοραση τηλεμαρκετινγκ και εγω να κοιμαμαι δεν το καταλαβαινω. Αυτα ειναι μαλλον που δινουν και τις "εντολες" στην tv να κανει οτι κανει... αντι να εκτονωνονται στα ηχεια οπως σε εμενα εκτονωνονται στο κυκλωμα του τροφοδοτικου της tv...
eneta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Αυτα ειναι μαλλον που δινουν και τις "εντολες" στην tv να κανει οτι κανει... αντι να εκτονωνονται στα ηχεια οπως σε εμενα εκτονωνονται στο κυκλωμα του τροφοδοτικου της tv... Να αλλαξω πριζες δηλαδη? Ειχα αλλαξει πριν 2 χρονια και ειναι legrand..
nick#18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Οχι, απλα παρε μια μπαλαντεζα και δοκιμασε να της δωσεις ρευμα απο αλλη πριζα στο σπιτι 1
eneta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Οχι, απλα παρε μια μπαλαντεζα και δοκιμασε να της δωσεις ρευμα απο αλλη πριζα στο σπιτι θα το δοκιμασω, ευχαριστω!
graphist83 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Προβλήματα μπορεί να βγάλει καθε είδους ηλεκτρική συσκευή, ποσο μάλλον οταν ειναι τόσο πολλών ετων όπως η δίκη σου. Αν και το μοντέλο που γράφεις δεν το εχω ξαναδεί πουθενά. Μάλλον 26R86 ήθελες να πεις. Θεωρώ οτι χρίζει service η βλαβη που εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα