panoutsi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να αλλαξω καναλι στο ρουτερ μου.. επισης πως μπορω να δω εαν χρησιμοποιυν αλλοι το ιντερνετ μου και πως να σβησω τυχον αποθηκευμενους υπολογιστες που εχουν χρησιμοποιησει τη συνδεση μου ευχαριστω πολυ...
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 a.192.168.1.254 home network Κλικ στην μεση που γραφει το ονομα του δικτυου σου πχ wlan:thomson.Μετα .πανω δεξια configure.εκει λεει channel selection automatic.το κανεις Manual και απο κατω channel βαλε αυτο που θες.οχι 12 οχι 13 μπορει να εχεις θεματα.για το ποιοι ειναι Connected η ηταν connected. a.192.168.1.254 home network Κλικ στην μεση που γραφει το ονομα του δικτυου σου.δεξια απο αυτο λεει ποιοι ηταν και ποιοι ειναι. αυτοι που ειναι τωρα ειναι με κατι σαν ροζ χρωμα ενω αυτοι που ηταν εχουν αλλο χρωμα σαν να μην ειναι χρωματισμενοι.αν κανεις κλικ πανω τους βλεπεις και τα υπολοιπα.τι Ip ειχε την mac address του αν ειναι active Η οχι αυτο με τα χρωματα που λεγαμε κτλ.αν κανεις configure Πανω δεξια τοτε μπορεις να τον σβησεις κτλ
panoutsi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 a.192.168.1.254 home network Κλικ στην μεση που γραφει το ονομα του δικτυου σου πχ wlan:thomson.Μετα .πανω δεξια configure.εκει λεει channel selection automatic.το κανεις Manual και απο κατω channel βαλε αυτο που θες.οχι 12 οχι 13 μπορει να εχεις θεματα.για το ποιοι ειναι Connected η ηταν connected. a.192.168.1.254 home network Κλικ στην μεση που γραφει το ονομα του δικτυου σου.δεξια απο αυτο λεει ποιοι ηταν και ποιοι ειναι. αυτοι που ειναι τωρα ειναι με κατι σαν ροζ χρωμα ενω αυτοι που ηταν εχουν αλλο χρωμα σαν να μην ειναι χρωματισμενοι.αν κανεις κλικ πανω τους βλεπεις και τα υπολοιπα.τι Ip ειχε την mac address του αν ειναι active Η οχι αυτο με τα χρωματα που λεγαμε κτλ.αν κανεις configure Πανω δεξια τοτε μπορεις να τον σβησεις κτλ ωραιος φιλε μου ευχαριστω πολυ...αα και κατι αλλο υπαρχει τροπος να δω ποιος συνδεθηκε τελευταιος??ημερομηνια πχ.
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξερω αν υπαρχει στα info οταν πας σε καποιον που συνδεθηκε και βγηκε.κατι γραφει σχετικα με την Ip αν θυμαμαι καλα.οτι πηρε απο τον dhcp και κατι για το lease οποτε βλεπεις κατι ψιλοπραγματα.μετα μονο απο κανα log αναμεσα σε απειρες εγγραφες αμα δεις κατι παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα