disqualified Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Για το public μιλάω. Επέλεξα και πήρα το galaxy S3 mini με 33% έκπτωση. μια χαρα
skoulas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Για το public μιλάω. Επέλεξα και πήρα το galaxy S3 mini με 33% έκπτωση. Αυτο το πραγμα με το public δεν μπορω να το καταλαβω...Γιατι πρεπει να σου βγαλουν την ψυχη και να δουν αρνητικες κριτικες για να σε εξυπηρετησουν;;;Μου ετυχε δυο φορες (ενα πολυμπριζο το οποιο "εξαντληθηκε" και μετα την αρνητικη κριτικη,μου το εστειλαν στο σπιτι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και ηχεια logitech 5.1 τα οποια και αυτα "εξαντληθηκαν" και τελικα -παλι μετα απο αρνητικη κριτικη- μου εδωσαν creative 5.1 με 19.90euro!!! ) οποτε πλεον δεν πιστευω οτι ειναι συμπτωση... Παντως σχετικα με τα κινητα να ξερετε οτι η τιμη που αγοραζουν τα καταστηματα (υποθετω ολα...) ειναι περιπου η μιση απο αυτη που πουλανε (βάζουν 23% ΦΠΑ και 20-30% καθαρο κερδος).Αυτο ισχυει τουλαχιστον σε συγκεκριμενο καταστημα που γνωριζω...
disqualified Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο το πραγμα με το public δεν μπορω να το καταλαβω...Γιατι πρεπει να σου βγαλουν την ψυχη και να δουν αρνητικες κριτικες για να σε εξυπηρετησουν;;;Μου ετυχε δυο φορες (ενα πολυμπριζο το οποιο "εξαντληθηκε" και μετα την αρνητικη κριτικη,μου το εστειλαν στο σπιτι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και ηχεια logitech 5.1 τα οποια και αυτα "εξαντληθηκαν" και τελικα μου εδωσαν creative 5.1 με 19.90euro!!! ) οποτε πλεον δεν πιστευω οτι ειναι συμπτωση... τωρα που μου το θυμισες εχω και εγω ξεχασμενη μια παραγγελια για πολυμπριζο, το ενα αλλο μοντελο καταλαβες νομιζω το ειχα παρει κανονικα. Αλλα ενα αλλο Phillips το εχουν κανει γαργαρα. Το public ειναι κακιστο σε ηλεκτρονικες παραγγελιες απαραδεκτο για το μεγεθος της επιχειρησης
Yasu Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Η ουσία είναι πως αν έχεις δίκιο και το κυνηγήσεις, κάτι γίνεται τελικά. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Για το public μιλάω. Επέλεξα και πήρα το galaxy S3 mini με 33% έκπτωση. Εξαιρετική επιλογή και καλα έκανες και το διεκδικήσες μιας και όντως προβλέπεται απο το αστικό δίκαιο και πιο συγκεκριμένα στην σύμβαση πώλησης η οποία ειναι αμφοτεροβαρης. Αποτελεί κυρία υποχρέωση του πωλητή να μεταβιβάσει την κυριότητα του πράγματος και ή μη εκπλήρωση της συναλλαγής απο τη στιγμή που δεν ειναι έν γνώση του αγοραστή βαραίνει ξεκάθαρα τον πωλητή.δεν εχει σημασία αν το έκανε έν άγνοια του.. Επίσης να ξέρετε οτι εκτός απο την αξίωση του προϊόντοςς μπορείτε να απαιτησετε αποζημίωση για την μη εκπλήρωση της σύμβασης. Για πχ εσυ περιμένες 1 μήνα για το κινητο το οποιο αποτελει επαγγελματικό εργαλείο και με βάση αυτο ζημιωθηκες στη δουλειά σου.. Μια μικρή παρένθεση μιας και δόθηκε η ευκαιρία να θυμηθούμε τα δικαιώματα μας ως αγοραστές. Αυτά μπορείτε να τα αναζητήσετε μέσα στα άρθρα του αστικού κώδικα και να τους τα τριβετε στην μούρη ας με συγχωρεσετε για την έκφραση, κάθε φορά που συμπεριφέρονται σαν μαναβηδες στην λαϊκή.. 1
skoulas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 τωρα που μου το θυμισες εχω και εγω ξεχασμενη μια παραγγελια για πολυμπριζο, το ενα αλλο μοντελο καταλαβες νομιζω το ειχα παρει κανονικα. Αλλα ενα αλλο Phillips το εχουν κανει γαργαρα. Το public ειναι κακιστο σε ηλεκτρονικες παραγγελιες απαραδεκτο για το μεγεθος της επιχειρησης Αρνητικη κριτικη και περιμενεις...εσυ δεν εχεις να χασεις τιποτα...Μετα απο αυτες τις 2 περιπτωσεις δεν αφηνω τιποτα...πανε οι εποχες των περιφημων φθηνων μπαταριων του Κοτσου που δεν παρελαβα ποτε και ελεγα δε βαριεσαι...
Millennium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η ουσία είναι πως αν έχεις δίκιο και το κυνηγήσεις, κάτι γίνεται τελικά. Ναι πρέπει να συγχιστείς πρώτα,να απειλήσεις με καταγγελία να να να και μετά ίσως κάτι γίνει... Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2013 από Millennium 1
maxdore217 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ναι πρέπει να συγχυστείς πρώτα,να απειλήσεις με καταγγελία να να να και μετά ίσως κάτι γίνει... καλά δεν τα βρίσκεις και με όλους μερικά μαγαζιά ακόμα και μετά από αρνητικές που κάνεις κάτι βρίσκουν να που (πχ. βλέπω πολύ συχνά να φοριέται το ήταν προσφορά και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούμε να εγγυηθούμε μλπα- μπλα .... Βάζουν και στο τέλος μια συγνώμη και υποσχόμαστε στο μέλλον να είμαστε καλύτερη και όλα οκ!) άλλωστε αφού δεν τους κάνει τίποτα η γενική γραμμάτια ( και μετά από καταγγελίες ) παίρνουν θάρρος. υ.γ. εκεί να δεις νεύρα που έχεις μιας και νομίζεις ότι σε δουλεύουν όλοι.
fitifititis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ είχα παραγγείλει το SII από electroworld και επειδή αργούσαν και έπρεπε από την Πάτρα να πάω Αθήνα, τους πήρα τηλ να το στείλουν Αθήνα αντί για Πάτρα. Επίσης στο site τους είχα αλλάξει στο λογαριασμό μου το τηλέφωνό μου καθώς είχα νέο αριθμό. Στο τηλ που τους πήρα να τους πω να μου το στείλουν Αθήνα, τους ρώτησα εάν έχουν το καινούριο μου τηλέφωνο και τους το ξανάδωσα. Μετά από μέρες που τους πήρα τηλ, καθώς ήταν και γιορτές και υπέθεσα πως γι αυτό αργούσαν, μου είπαν πως πήγαν στο σπίτι μου στην Πάτρα και δεν ήμουν εκεί και με έπαιρναν στο παλιό τηλέφωνο και δεν απαντούσα, οπότε ακύρωσαν την παραγγελία και την έδωσαν σε άλλον. Όταν τους εξήγησα την κατάσταση και κατάλαβαν την μαλακία με τους αριθμούς τηλεφώνου και την διεύθυνση που είχαν συμφωνήσει να αλλάξουν μου είπαν πως θα ψάξουν για άλλη συσκευή, αν και έχει εξαντληθεί και θα με πάρουν την ίδια μέρα το βράδυ. Δε με πήραν αυτοί και μετά από 2 μέρες πήρα εγώ ξανά και μου είπαν πως θα μου έκαναν ίδια τιμή σε προϊόν ίδιων χαρακτηριστικών. Δεν με ξαναπήραν όμως τηλέφωνο και ούτε και εγώ έβρισκα ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό το κινητό στο site τους, οπότε δεν ασχολήθηκα περεταίρω... 1
MasterX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 τι εννοειτε με το "αρνητικες κριτικες"; που τις κανετε;
mertaghon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 παιδια επι και τελους σοβαρευτειτε.. το huawei ascend p1 εχει πολυ καλυτερη,οθονη,μπαταρια,κουμπωνει σωστοτερα στο χερι,ιδια χαμηλο σαρ,καλυτερη αρχικη ρομ,γαματη για την ακριβεια.. σε ολα καλυτερο στα ιδια λεφτα απο wind.. πριν 2 χρονια το gs2 ελεγε..φετος και ΚΥΡΙΩΣ λογω του χαμηλου ppi στην οθονη ,που ενοχλει σοβαρα στην αναγνωση στο gs2,σας λεω να παρετε το χουαβει.. 8 μηνες το χα το gs2..και το p1 δεν ζηλευει τπτ απο το gs3 μου να σας πω.... φιλικα,συγγνωμη αν φωναξα,απλα προσπαθω να σας πω την πιο σωστη εναλλακτικη φυσικα οσοι το θελουν για να περασουν αλλες ρομ,καλα κανουν κ το θενε!! 1
mpokwsths Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό με τα χαμηλά PPI που λες δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. MONO στη θεωρία έχει υψηλότερη ανάλυση το Huawei. Στην πράξη, λόγω pentile matrix, έχει χαμηλότερη ευκρίνεια από το Galaxy SII: http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p1-review-777p2.php
Yasu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με το SII αφού δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο πια. Διαβάστε λίγα posts πριν...
SwAToNeR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Είδα σήμερα διαφημιστικό του Κωτσόβολου για S2 στα 269€. Ψάχνω και στο site αλλά δε βρήκα κάτι. Συγκεκριμένα πέτυχα το διαφημιστικό φυλάδιο στον Πειραιά.
ktsolkas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Και στην Πατρα σημερα μοιραστηκε το φυλλαδιο αυτο.οποτε φανταζομαι οτι για να το μοιραζουν ακομα με καποιο τροπο θα εχουν εξασφαλισει καποια sg2 στα 269.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα